Idag MÅSTE ni rösta: korta eller långa inlägg?

Hejsan! Nu sitter jag här med en annan tjej och spelar bomb it 2 här kommer en bild på det:  

 det kan man spela 2 på! I dag har jag varit i skolan, vi har haft: musik, matte, klubben(en bok), so, planering m.m till lunch så fick vi lasagne, det var gott! Asså idag var jag inne och kollade på bdb (på en kompis sida, jag har inte) är det verkligen kul? Att lägga in bilder, äh, länge leve bloggen!! Eller hur, vad föredrar ni? Bdb (bilddagboken) eller blogg?? jag föredrar blogg ofc!

Haha, ännu ett kort inlägg, jag brukar ju lägga in långa inlägg, orkar ni läsa dom eller är det bättre med ett kort??

RÖSTA NU! VAD TYCKER NI ÄR BÄST, KORTA ELLER LÅNGA INLÄGG??
RÖSTA VÄLDIGT MYCKET NU!!

Ha det gott och rösta mycket nu, kramizar Anastasia<33

Tjena alla läsare!

Hejhej! Ja...nu är ni säkert nyfikna på vad jag fick i "lillajuls-present" och jag fick som massor av ramar som sitter ihop, eller inte ramar utan sånna grejer där man kan klistra in bilder! Tacktack!

Idag har jag varit på träning (gymnastikträning) det var kul, vi tränade på juluppvisningsprogrammet, det är ur häftigt! Aja, detta blir också ett kort inlägg,men i alla fall, hejdå!

Kram Anastasia<3

Hejsan!

Hejsanhejsan! I  morgon är det Lördag och vet ni vad vi i min familj brukar göra då?
- fira en liten jul med en present (om man varit snäll vill säga;)) Ojojojoj vad jag längtar! Hoppas jag får nått bra!
Typ: en bok, spel eller nått annat kul! Nu så skriver jag lite hehe ofc!
Idag har jag och min kompis bakat pepparkakor (gammal tradition typ) Vi gjorde typ 200 st!
Nu ska jag gå och äta, blev ett kort inlägg men det går bra i alla fall! Ha det gött, i morron berättar jag vad jag fått, eller i över morron vi får se aja, hejdå!!  vintervintervinter....snösnösnö!

Sims 3 destination världen

Hejhej! Här kommer typ veckans nyhet:

Det kommer att komma ett till sims 3 som kommer heta: The sims 3 destination världen.
Häftigt va?! Där kan man åka till Kina, Egypten och Frankrike! På sidan www.thesims3.se kan man läsa mera om spelet här kommer lite om vad det står:  Ta med dina simmar på deras livs äventyr i the sims 3 destination världen. Guida dom till framgångar och rikedomar... eller potentiellt undergång. Ta dina simmar till exotiska platser och leta efter gömda skatter. Om de är framgångsrika kommer du att upptäcka färdigheter,personligheter och belöningar. Utforska urgamla gravar i Egypten, bemästra kampsporter i Fjärran Östern och upptäck den rika kulturen och berömmda landmärken i Frankrike. Äventyret finns vid horisonten...vad kommer dina simmar att upptäck? 

Saker att göra i spelet:

1: Anta utmaningar, hitta skatter och ta reda på vad som döljer sig inne i dom mörka grottorna.

2: Utforska berömda landmärken i Kina, Egypten och Frankrike.

3: Lär dina simmar nya färdigheter som exempelvis fotografering och ta en del av nya möjligheter.

4: Träffa nya simmar från olika exotiska platser och deras kultur.

5: och så klart...mycketmycket mer!

Här kommer lite bilder titta och njuuut!

 mumie...eller?                            wow....undrar vad han håller på med..!

                                  det var allt från the sims 3 destination världen kram Anastasia<3

New header again!!

Hejsan! Nu har jag gjort en ny header...igen, det blev en jul header! Flickan där i mitten på headern är jag på min senaste tävling i Lindesberg (Lindesbergs pokalen) glad som vanligt:D Vi i vår grupp i RG är typ den enda grupp som ler nör vi tävlar;) ja, jag älskar att tävla och man måste ju visa det dårå;)! Men vad tycker ni?? Jag blev nöjd:) och det är ju det viktigaste! Idag har jag varit hemma från skolan...jag hade halsont och huvudvärk men det är typ bra nu:D Lite tjock i halsen bara, men på morronen så kändes det som jag skulle spy så jag rusade till toan men jag spydde inte:) Det  var nog bara nåt tillfälligt:D Idag har jag varit med Tusse, spela data, läst, sovit och spelat ps2 och så:D! Det var allt för mig Kramizar

Anastasia                  

Tävlingen, plus lite roligt bus!!

Hjesan, nu har jag varit på tävling i Lindesberg, det gick väl bra, och även om jag snubblade, tappade repet och stuckade foten på golvet, kunde jag ändå roffa åt mig en liten 14:e placering (av 26) jag blev nöjd, jag tävlade i fristående (utan redskap) och med rep (hopprep) i fristående fick jag 11,8 och i rep 9,8 tror jag, slutgiltiga poängen blev då 21,16, det är väl ok, men jag är jätte nöjd! Min 3männing kämpade sig till en 6:e plats!! Och mina kompisar i min grupp gjorde också jäte bra ifrån sig, jag själv blev inte jättejätte nöjd med poängen men placeringen vart bra, i nästa tävling satsar jag på en 10:e placering, eller vad tror ni? kommer jag lyckas?? Jag hade i alla fall jätte kul, eftersom jag älskar att uppträda och stå i centrum;) LÄS DETTA BUS:
Sen efter tävlingen så fick jag och min "3männing" komma hem till henne, oj vilket hus!! Typ 4 våningar, med pool i källaren!! Det var ur häftigt!! Sen på natten ville vi busa lite så vi steg upp 04.00 och hämtade whiteboard-pennor, när vi gjort det smög vi ned i källaren där mamma och pappa sov och försökte rita på deras ansikten! Men vi föll i gapskratt och rusade ut, sen skulle vi försöka med Matildas (min småkusin då, eller 3männing) storebror då smög vi in i hans ru men då låg han med rumpan uppe i vädret utan kläder på sig och utan täcke så vi rusade ut med händerna för munnen sedan föll vi i skratt! Sen bestämde vi oss för att skärpa oss såvi smög in i Matildas mamma och pappas sovrum för att rita på dom Matilda hann sätta dit mustach och skägg på sin pappa men sen började han röra på sig så vi sprang fnittrande ut med Matildas mamma efter oss, vi hoppade ned i sängarne och låtsades sova! Hahahaha Det var kul!!! Kram Anastasia

 Gullig låt!!

Svininfluens-sprutan är tagen...

Hejhej! Idag tog jag sprutan mot svininfluensan:) Det gjorde ont som...ja det gjorde jätte ont, fick tårar i ögonen:(
Jag tog den i biblioteket med några andra i min klass:D Det gjorde ont kan jag säga er, lite öm är man också;)
Men jag tog den och jag är stolt:D! Hehe jag och min kompis belönade os själva när vi kom hem med något riktigt gott... När min kompis var här så pratade  vi och vi tittade på film:D Den är urläskig!!
Kitty och Hollywoodmysteriet heter den, hudvudrollen spelas av Emma Roberts som också spelar hudvudrollen i Wild child<33 Nu blev det tyst på mmig så jag säger hejdå:) Byebye...
MVH

Anastasia<33         ajaj!!


Ny igen;)

nr 2
Hejhej! Nu har jag en ny header igen! vad tycks?? Här kommer alla headers jag haft, ni får nu skriva en kommentar om vilken som är snyggast och om ni har några förslag på att få den bättre!!

nr 1

 och nu varande, vilken är bäst??


Fest hos en kompis!

Hejhej! Igår var jag på en fest hos en klasskompis, det var kul, vi körde frågesport, limbo (kom delad 1:a med en annan tjej!!) Det var glitter-och-glamour-fest det var kul! När jag kom  hem så spelade mamma, Natti (min syrra) och jag kort, sen så gick hon och la sig! Jag var och duchade sen gick jag ner igen och kollade på när mamma sydde gosedjur som gått sönder, så jag hämtade mina och började sy dom, sen så kom en "läskig"film men man vet ju att det är fejk;) Men igår då var jag också och shoppa, jag köpte byxor (svarta fest-byxor), ett linne (med paljetter på) en klänning eller tunnka(grå där det står love på) underkläder, och så åt vi på donken;)
Det var gott, jaaa...det var min dag det:D ha det gött
 Kramizar

Anastasia<3                     

Hejhej!

Hejhej! Nu sitter jag här och käkar äpple, mina kompisar håller på att lösa upp nåt bråk på msn:D Äntligen, det är jätte jobbigt när nån bråkar!! Vad gör ni då? Har ni bråkat nån gång då?
 Idag var jag i skolan, det var då mina kompisar blev osams så ringde det in till slöjd sen så gick vi hem, dt var slutet av våran dag! Hejdå ha det bra kram

Anastasia (somhatarbråk)  

Kompis...

Hejsan...Nu sitter jag här med min ena bästa vän:D Våra andra två vänner har hamnat lite i "luven" på varandra:( Vilket inte är så kul men nu måste jag dra, kramizar

Anastasia (som e frisk)

Mera om min dag då!!

Hejhej! I förra innlägget vart det inte så mycket om min dag hehe! Men nu ska jag berätta!!
Jag var i skolan idag, och skönt var ju det ofc! Om ni undrar varför jag tyckte det var kul att gå till skolan, så om ni var jag och hade varit sjuk i 6 dagar och det hänt så mycket på skolan då skulle ni också vilja gå till skolan;)
I alla fall först så var det tyst läsning sen så gjorde vi träd-böcker sen så vart det rast!!
Då pratade vi mest (mina vänner och jag) sen ringde det in då skulle vi jobba nåt med London (som jag missat totalt men vi jobbade i grupper och min grupp hade gjort Big Ben) Jag fatta nada men i alla fall sen vart det Lunch och lunchrast på lunchen vart det nån kött-gryta med potatis, och på lunchrasten snackade vi igen (vi är ena riktiga pratkvarnar!!) sen ringde det in, då vart det idrott, jag och min kompis tittade på dom körde nån lek som hette typ Harry Potter och nån annan lek... kul eller? Sen sista lektionen vart det samma som nr2. sen hängde en kompis med mig hem! Kram Annie<33

Jag vet...jag gjorde fel!

Hej, jag känner mig lite sådär just nu (av en privat anledning) jag mår inte jätte bra precis, jag vet att jag gjorde fel, men det gjorde en annan person också 

Jag vet att jag gjorde fel...men du vet lika väl som jag att du gjorde lika fel som jag!!
Det finns vissa saker du gjort mot mig som är svåra att släppa, men jag vet att jag ibland inte är mycket bättre!
Det kan vara svårt att förlåta, men jag vet att ingen av oss mår bra av det.. det känns som en stor stenklump i magen eller hur? Du vet vem du är, om du läser det här så är det mitt sätt att säga förlåt! Det kanske var jag som startade det eller? Men det var bådas fel att det gick så långt på bara några sekunder!
Ibland vet jag inte ens vad vi bråkar om...vet du det?
Ingen på hela jorden kan vara perfekt...men vi kan väl försöka eller hur?
Sluta med skitsnacket och så, ha kul tillsammans skratta...som när vi var små!!
Kommer du ihåg? Jag saknar det...och när jag skriver detta så släpper det lite..eller hur?
Bara så du vet: Jag vet att jag gjorde fel, jag hoppas du vet att du också gjorde det!

Anastasia<33

wooohooo!!

Tjenixen alla glada! J jag är då glad eftersom jag TROR jag får gå till skolan i morron:) Hoppas det, jag har saknat hela klassen så himla mycket!! Jag har ju inte sett dom på...6 dagar!! Miss u! Okej, jag såg min ena bästis hon lämnade läxor åt mig! Thank you (gå in på hennes blogg: www.mellisliv.blogg.se) Den är urbra ju!! Men glöm ej att läsa min ofc!! (om ni undrar vad ofc står för så står det för: OFCourse = självklart) Men alla ni i klassen... räkna med mig i morron;) Hehe, jag har städat mitt rum, dock inte tvättat golv menmen... Jag hoppas verligen jag kommer i morron och då blir det livat:D Idag har jag sett på TV, spelat ps2 (playstation 2) och nu, datan:D Sen har jag så klart städat rummet (dammsugit och torkat damm) och sms:at med kompisar och ätit och pusslat (hehe)  Ja...min boringa-dag såg ut så:( Men ha det gött kram

Anastasia<33     Jag är SUPER glad!   Hihi   eeehh...? ok?? superdupertruper...GLAD

Hemma själv igen...

Äsch! Jag är hemma igen... det är ju faktiskt ingen kul, eller vad tycker ni? Jag vet att om jag skulle gått till skolan skulle jag inte orkat ett dugg!! Men ändå, jag saknar alla i klassen!! Jag har ändå så boring här hemma nu...  Jag vaknade av att en kompis ringde mig 07.56 haha jag var lite morron trött, jag pratade med henne mmedans jag tog upp Tusse i min säng, han ville vara under täcket hela tiden! Sen så pratade vi i en timme, och nu sitter jag inne och chattar med henne på msn;) Ha det gött kraaam!!

Annie<3


Ännu ondare med en till "böld"!!

Hejhej! Ja, idag är jag hemma ensam... eller det ända sällskap jag har är min lilla Tusse!
Men mamma kommer hem snart för att äta lunch med mig, hon kommer vid 12.00 Tro inte att jag kommer få så mycket gjort denna dag:( Jag kommer noga mest att vara med Tusse, läsa, se på TV eller nåt, jag kommer nog INTE orka att städa mitt rum, även fast det behövs;) Jaja, jag vet att jag inte än har gjort läxan till HK:n (HemKunskapen) men jag har ju faktiskt inte haft tid och sen blev jag sjuk!! Jag får ju inte anstränga mig precis eftersom jag får inte vara med på gymnastiken (som jag måste, har ju tävling om några veckor!!) , ridningen (jag har ju redan missat en massa!) eller skolans idrott på en vecka!! Jag orkar inte vänta mer, jag är ju lite av den där spralliga tjejen som älskar att ha fullt upp hela tiden (då menar jag kompisar, hobbyer m.m)
Undrar vad dom andra gör i skolan... Jag längtar faktiskt lite dit, jag menar alla mina vänner, tänker på mig (ni är ena riktiga änglar<3) Jag saknar ALLA då menar jag verkligen ALLA!! Fast jag själv vet att jag inte skulle orka göra så mycket i skolan, jag är sååå trött jag orkar liksom inte göra ett dugg!! Igår var jag faktiskt ute lite, jag behövde lämna honungsburkarna eftersom jag lovade att leveransen skulle komma vecka 45, så pappa KÖRDE mig runt i kvarteret för att lämna alla burkarna! Det gjorde gott, fick faktiskt tillbaka lite färg i ansiktet, för annars när jag tittar mig i spegeln ser jag mest vit ut, men jag säger ju det, jag mår ju inte toppen precis!

Vet ni... jag har fått en till "böld"(!) under hakan!! Neeeeej!! Den gör lika ont som den på halsen (om inte ondare) sen har jag också fått prickar på halsen så det ser ut som jag har fått vattkoppor (men det har jag ju så klart ej!!) Buuuhuuu....:(

Det var allt för sjukstugan idag! Kramar (den sjuke) Anastasia   Man får vara glad att jag inte har nån feber!!
Hälsningar frökensedetfråndenljusasidan (fröken-se-det-från-den-ljusa-sidan om ni undrar vad det stod;))

Celine Dione med "Because you love me"

 
Det blev ingen catfight;)

catfight med youtube!!

Varför bråkar youtube med mig??

När man ska lägga in låtar och man vet precis vilken så funkar det inte!! Det är typiskt!! Jag bara hatar när det blir så! Ska försöka igen!! Ha det bra! Kram densomhatarkrångelpådatan-tjejen!!

ps: om det inte om det inte funkar så blir det catfight med youtube!!! Kramizar...

3 st dikter

Jag vet att jag är den rätta för dig! Du håller väl med mig?
Jag är jag och du är du, vilken tid är rätt? Det är nu!!
Om du någon gång krossar mitt hjärta, kommer jag känna en sån stor smärta!
Jag kommer gråta mig till sängs varje kväll... jag kommer att ta det som en stor smäll!
Lämna mig aldrig mer, då är det jag som aldrig kommer att le... 



Det är nu i November som hösten är, inga bin eller goda bär! Men på hösten händer nåt annat med, alla i familjen ställer upp sig på led. Bara för att gratta dig, med en enkel dikt från mig! Hoppas du blir glad för den, och inte bara säger menmen... Jag tänkte gå och köpa dig nåt, det gick ej, men på sängen får du säkert nåt gott!
Denna dikt var av mig och faktiskt endast till dig!!


Jag kom till läger 5, jag längta inte hem. Upp till huste vi traska, hörde min syrra smaska. Fick den snäla Ninna, tårarna börja rinna!  Vilken vacker häst, hon var bara bäst!  Fick så snälla vänner, sånna som jag än känner!
Tack till alla, alla var så balla! Tack till: Staffan, Elin, Emelie, Therese, Anna och Åsa, när jag tänker på er blir mina kinder rosa! Tårarna börjar rinna, när jag tännker på dig... min Ninna...

Det var allt för mig denna gång! Kram (poeten) Anastasia


ONT och Anastasia dissar och diggar läs!!

Hej! Idag så är jag "sjuk" Jag har en "böld" på halsen som gör såååå ont!! Jag var till doktorn och han sa att jag måste äta penisilin! Jag måste också pausa från alla fritidsaktiviteter!! NEEEEEEJ!! Varför det:(
Här kommer lite jag dissar och diggar

Anastasia Dissar:

1 penisilin

2 kompisar som kan skriva vad som helst på sin blogg (då menar jag privata grejjor som har med en själv att göra, I hate it!)

3 ajajaj, när det gör ont på halsen!!

4 vänner som man inte kan lita på (så fort man säger någon hemlis till någon så går den direkt och skvallrar för en annan kompis, blä på det)

5 för höga krav på sig själv (det har jag, och det är verkligen inte kul! Man blir jätte ledsen så fort man har 3 fel på ett prov, blääää)

6 bråk (med kompisar, syskon, föräldrar... allt är lika hemskt!!)

7 oskyldigt dömd (inte tv-serien då, jag menar det verkliga livet när nån kommer fram och undrar: varför sa du så? Fast man inte har ett dugg med det att göra!!)

8 gråta  för ingenting (man gråter för det lilla minsta, visst är det jobbigt för en själv?)

Anastasia diggar

1 alla glada, alla nöjda (yess)

2 kompisar man KAN lita på

3 alla rätt!!

4 familje kväll

5 nån som tror på en

6 föräldrar som man kan berätta allt för (sånna som jag har, älskar er mamma och pappa)

7 nån som lyssnar på en (alltid bra att ha)

8 en/flera underbar/underbara vän/vänner   

Hoppas ALLA lärde sig nåt av det här:D Kram MIG

Miley Cyrus med "Fly on the wall"


Jag har uppträtt med denna låt med mina kompisar, det var jätte kul, vi hade en rolig dans till, testa!!

My new... (om du läser så får du veta)...

Hejhej:D Vad tyckte ni om min nya header? Rätt så snygg va? Det bästa av allt är: JAG FIXADE DEN SJÄLV UTAN HJÄLP!!! Visst vart den fin? Den kanske inte passar till denna årstid men jag tyckte den var fin:D Det är ju bilder från Thailand/Krabi/Ao nang Som jag berättat om tidigare:) Jag älskade när vi var där:D Det skulle vara den perfekta julklappen till mig och min familj:D Är det någon frivillig att betala för fyra stycken så är det bara att säga till;) Aja... slut talat om Thailand:D, Nu så är klockan 19:33 och då har hela min familj kommit hem från jobb och 6-års:D (ofc)! Vi har ätit middag, det blev Linssoppa (det är gott när mamma gör den)  Jag tog 2 potioner, sen tog jag en glass, fast den hade 2 st pinnar (det skulle den egentligen ej haft, men,men) Den smaka hallon, björnbär och blåbär, den var god!! Nu så håller min syrra och min pappa på att "brottas" och Tusse är ute och springa:D, min mamma, hon talar i telefon i ett annat rum, det kan ta evigheter, fast jag ska nog inte säga nåt eftersom jag och mellisliv.blogg.se:s ägare brukar tala meeeeega länge:D Hahaha:D Min syrra har just varit på gymnastik så förrut var det bara mamma, pappa och jag hemma och så klart Tusse:D Nu så chattar jag med en kompis hon har också en blogg som heter www.yeselin.blogg.se det är en bra blogg så läs den! Men glöm ej att läsa min:D!! Ha det gött kram

Annie                                   Före

                                              Efter
                Vilken är snyggast? 

Ojdå...

Hejsan, ja... ojdå kan man säga, jag har inte skrivit på 6 dar!!! Hjälp!! Det ska never hända igen!! Lovar:D
Jaaa... Idag när jag var i skolan så kände jag mig lite utanför och var lite deppig, men det får alla känna sig nån gång:) Dagen fortsatte lite trögt och dåligt (säger inge mer vad jag kände, lite privat liv måste ni axeptera)
Sen så kom en lärare till vår klass...
Vi har skickat kort till England som en lärare vid namn Daniel tog med dit, för han har en klass i England också:)
Nu fick vi svar, det var kul!! Jag hade två stycken brevvänner:) Dom verkade snälla:D Då så blev jag "gla` och go`" igen;) Sen hade vi HK (HemKunskap) Då fick vi en läxa, där det stog att vi sulle städa vårt rum! Neeej!
Jag hade tänkt mig typ tvätta fönster, eller nåt! Jag har inget mer att skriva nu, ha det gött

MVH

Anastasia               




      Jag älskar Thailand, tack för att vi fick åka dit mamma och pappa, älskar er<3                                          

RSS 2.0