2 frågor^^

En fråga:

Hur många läsare har du?

Svar: Jag brukar dagligen ha runt 27-37 läsare, men visst händer det ibland att över 50 läsare har tittat in min blogg :)

En fråga till:

Kan du inte ha en frågestund snart?

Svar: Visst :), vi kan ha den när jag kommit hem från Finland (Kommer hem den 5 April)
Undertiden kan ni förbereda lite frågor^^

Pussar och kramar Anastasia<3

Lite sött!

Hejhej, här kommer en liten söt grej som jag ääälskar! Och jag tror att ni gillar den lika mycket!!^^

En cupcake som blir ett...

LÄPPBALSAM!^^ hur sött är inte det?

Sedan en till söt sak:

en "worry stone!

hur sött är inte det då?



Jag som lärare? Ojdå^^

Hejhej<3

Idag var jag och spelade lite basket i skolan, jag ägde (eller inte..^^)<3 Kul var det i alla fall C:

Sen så vill jag tacka för alla fina kommentarer för min skor<3 tack^^!

Idag så ska jag vara gymnastik lärare åt några barn i Järna! Det ska bli så roligt, och sedan får jag visa upp mitt favvo program också^^ Fuunnnyy!!

Men nu så måste jag fixa... lite saker som för tillfället är hemliga! Heheh ja, men jag lovar att ni får se det... sen^^ håll ut!


Vantarna som jag gav till lille nyfödde Jakob! Minsta storleken hade ingen tumme ;) ^^

Mina nya skor♥

Hej!

Äntligen har jag laddat över alla bilder, och äntligen får ni se mina nya skor!^^

Här kommer dom:



Så, hoppas att ni blev nöjda nu ^^

Jag älskar verkligen dom  här skorna! Vad tycker ni?

Puss och kram till alla mina läsare, hoppas att ni får en underbar dag!


Bytt header, snart kommer skorna!

Hej igen!

Nu har jag äntligen bytt header! Jag blev jätte nöjd och kommer nog att ha denna ett tag, vad tycks?

Hoppas att ni tycker om den^^

Kommer strax tillbaka igen, jag ska bara hämta min kamera och tanka över alla bilder till datorn så att ni kan få se mina nya skor ^^ (lite önskningar från vissa^^)

Puss och kram A

Snart en ny header^^

Hejhej!

Har redan tröttnat på denna header, nu ska jag i stället köra på en liten baby-rosa en (: det kommer att bli gulligt hoppas jag^^ Och är det någon annan som har lust att göra en snygg header åt mig så får ni självklart säga till<3

Idag har jag varit i skolan, det var väl som vanligt^^

Sen senare åt kvällen så ska jag och min familj åka och hälsa på våran nyfödda kusin^^ det ska bli sååå roligt att äntligen få se honom! Jakob blev namnet^^

Men nu borde jag väll börja med den där nya headern så att jag inte glömmer<3

Vi ses alldeles strax


Det borde väll snart bli Summer time? Hoppas det i alla fall^^

Shoe-update<3

Jag glömde att säga en sak (hur jag nu kunde glömma detta?) jag har köpt nya skor! Dom är suuper snygga and I love them!<3  Jag lovar att bild kommer snart, så fort jag har tid att ladda över dem! Så länge får ni stå ut med beskrivningen:

Det är klack och dom är i jeanstyg, men en liten vit rosette där fram! Jag äääälskar dem verkligen och längtar tills Herr Väder tillåter mig att få börja använda dom!

Tills dess, får jag nöjja mig med mina converse (som jag ännu inte köpt men som jag ska köpa i morgon!)<3 Dom ska vara speciella, så att jag kan vara lite unik! Om jag inte hittar några så får jag väll specialbeställa från USA, (hoppas inte frakten är för dyr bara!).

Aja, lite shoe-update!

See ya<3

Slänger in lite bilder som jag fotat med min systemkamera<3



My love<3


Is it over? But it's coming back<3




Pretty Little Liars<3

Hejhej<3

Idag är man sjuk igen (eller så pass sjuk så att man inte får träna tyvärr), så jag underhåller mig själv med att titta på Pretty Little Liars som är så sjukt bra! Fick en adress av Melinda där man kan titta på alla avsnitten! Thank you<3!

Tusse mår nog bra, eller han har blivit undersökt och veterinären hittar inga fel, men om han fortfarande inte förbättrats om 2 veckor så ska han få gå på antibiotika, eller rönkas. Blir han sämre måste vi tbx direkt... Man får ju hålla tummarna(:

Idag så ska mamma och pappa på middag hos några kompisar, och jag och Nallie (lillen i huset) hade ingen större lust att hänga med så vi stannar hemma. Morfar håller oss sällskap<3. Så vi ska väll kolla på National Treasure som kommer idag 21.30 på 4:an. Någon annan än jag som ska kolla? Vi får sitta där med två stora marabo-plattor med smak av mango (nån som testat? är den god?) och mjölkchoklad! Heheh en i varje hand för mig eller? För syrran har ju godisförbud (även för choklad) men jag får äta choklad trots mitt löfte (; pretty nice yeah?! Fast morfar kanske vill ha...? Aja, det räcker nog till oss båda (:

Ni får nog höra mer av mig senare<3

Puss o. kram A

Här är lite smakprov på vad för bilder som togs när jag var och fotades: (mer kommer sen..)


Foto: Malin Hed


Foto: Malin Hed

Tusse är sjuk...

Hejhej :)

Idag har jag varit hemma från skolan för jag är förkyld :/ inge kul:(!


Jag har inte precis gjort nått speciellt, eller juste:

I tisdags så var jag och fotades! Jag hade suuuper kul, och det blev många fina bilder! :D <33

*BILDER KOMMER SENARE*

men nu måste jag gå!

Puss och hej


A

PANIK!!!!!!!

Hejsansvejsan!

Idag så var jag till en djurbutik som vi brukar lämna Tusse till, när vi åker bort. Men då såg vi en lapp på dörren där det stod att dom idag stängt 17.00, och att dom snarast stänger för gott!!!!!! Vad ska då hända med Tusse? Vi åker ju 4 veckor till Finland varje sommar!! Vad kommer att hända nu? Om någon har några som helst ideér om vad jag ska göra med min kanin under längre tider då vi är borta, så önskas svar snarast!!! Maila om du har min mail, eller kommentera!! Snälla, det är verkligen kris nu!!!!!

Hjälp mig att komma på vad jag ska göra med min kanin Tusse under sommaren då jag och min familj åker till Finland i 4 veckor! Kan man lämna in min kanin på något kanindagis/djuraffär som tar hand om honom medans man är borta??!! Snälla hjälp mig, och det snabbt!!


Lots of love Anastasia och Tusse♥♥


Avril Lavinge gör reklam i musik video?

Hejsan svejsan igen! Jag har märkt en grej när jag lyssnade/tittade på Avril Lavinge what the hell.
Det är att hon gör reklam för sina 2 nya parfymer. På den här musik videon (nedan) när tiden står på 0:39 visar hon upp sina parfymer. Smart sätt att göra reklam på, eller?


Avril Lavinge   What the hell


Ny kategori♥

Tjena snebena! -hehe-

Idag har jag varit i skolan:), det var kul, och där fanns en isbana som vi var vid och åkte (galna jag)! 2 av mina bästisar är borta (Melinda och Dica) och jag är bara sååååå avundsjuk på Mellie som är i Florida :\ buuhuuu för att lämna mig här!! Men som tur va, så var NÄSTAN alla andra i skolan, så jag hade sjukt kul;').

Nu så sitter jag här och dricker Yoggi drinking yoghurt. Mumsimumsi. Och sen i kväll blir det -min efterlängtade- träning :D!

A juste, har jag berättat om att jag ska till en studio och fotas? Jo, det är sant, och det är inte en sån där studiofoto-grej som går att göra för pengar, nejnej, jag får det gratis :D! Blir fotad av världens bästa fotograf Malin Hed! Hon fotar verkligen jätte fint!! Aja, jag ska dit och fotas den 18 Mars :D! Sååååå kuuuul!! Nu blev ni lite avis va?

Det var nog allt :)

(ps: har ni sett att det kommit en ny kategori? "Fashion". Där skriver jag om mina mode tips, jag har nämligen hittat en sjuuukt bra sida med mode, namnet är tyvärr hemligt ;*!)

Lots of love Anastasia♥



(ps-en-gång-till: Har ni sett min nya header? Snacka om rainbow va?)


:*


Converse♥

Alla älskar vi converse! Och det finns så många av dem! Höga, låga, bruna, blåa, skrikiga, mönstrade, prickiga, rutiga, blommiga....

Och nu kommer jag med en liten överraskning till er som verkligen gillar converse... Nämligen att du kan nu få göra dina egna converse! Det är väldigt enkelt och roligt, och man får massor av ideér till converse som du vill ha!
Så här gör du:

Gå in på converse.com och klicka på create! Där så kommer yttterligare beskrivningar på vad du kan göra :).

Hope you enjoy♥

Lots of love Anastasia♥


RG STAR 2!

Hejsan svejsan:)!

Igår var jag i Hässleholm och tävlade i RG star 2! Det gick ganska bra för mig.... eller inte med placeringen, men bollprogrammet gick bättre än förväntat! 14.90!! Så nu är det väll bara att satsa högre, och kämpa mer med bandprogrammet som inte gick lika bra ;)!

Juste, ni vet Mojje som var med i Lets dance förra året? Han mötte vi på tåget och vi pratade lite! :D Rooollliiiigggtt!

Och idag har man en döende träningsvärk! Den håller på att ta kol på miiiggg!!!! Nån som vet något som lindrar? Tacksam för svarXD

Jaa, idag så ska man njuta av den sista lovdagen :/ sen så blir det tidiga mornar igen :( buuhuuu.......... fast på fredag  sticker jag till fjällen ;)!

Aja, that's all

lots of love<33


Flummiga Finland!<3

Hejsansvejsan alla flummiga ;)!
Tack för alla söta kommentarer<33 love you!

Jag har faktiskt varit i Finland med Melinda! Vi hade askul!! Eller hur? Vi dansade på nattklubbar, drack oss fulla av alkoholfria drinker (Går det?);)<3, var hos min farmor och mormor och min bästisar Micki och Jessy :) vilket var kul som vanligt!<33!

Nu så sitter jag och spelar sönder Bruno Mars med Grenade ;). Hahaha...

Aja, sen så har jag varit och shoppat i min nya favvo butik! Älskar den!!<33 Har massor med nya snygga kläder därifrån!<33 Den äger!

Annars har det ej hänt så mkt ;)!

Älskar er!<33

pösspöss<33


Måste bara lägga ut denna bild på Corre ;)


RSS 2.0