Har ni bråkat någon gång??

Heeej hörni!!  åh, vad har jag gjort??
- Jag har varit i skolan, jobbat på! Igår hade vi glosor... hoppas det gick bra!! Men glosorna var faktist ganska lätta!! (tyckte jag) Sen har jag varit med kompisarna, vi har faktist bråkat lite... men jag hoppas det löst sig nu!! Har ni bråkat nån gång??  Alla har ju bråkat nån gång men har ni bråkat riktigt ordentligt nån gång?? Det har jag... tro mig!!!!!!!

Vet ni..,. idag ska jag och shoppa!!! Det ska bli jätte kul för jag älskar att shoppa!!!
Gör ni det??

Vet ni... jag tycker vi ska ha en fråga till er... här kommer den!!!!!!

Gillar jag hästar??

Ja eller nej??      skriv nu ditt svar på en kommentar!! Ha det bra!! Kramar från mig!!!     

Pussar till er!!!!


Hej alla mina blogg läsare!!

Förlåt om jag inte skrivit på ett tag, men jag har börjat skolan nu så jag har fullt upp!! Men i alla fall hade vi slöjd idag (hade trä om ni undrar) så hade vi matte, och bild! Ganska skönt eller hur?! Sen kom en kompis med hem till mig! Vi hoppade studsmatta och var inne på datorn. Precis nu  men jag måste gå hejdå!!

www.vannu.blogg.se

Heeej alla! Idag ska jag berätta om en blogg!
www.vannu.blogg.se   det är en foto-blogg med många fina bilder!! Jag rekomenderar denna blogg!! Hon som tar fotona är super på att fotografera!! Gå in själva och läs! Hon fotograferar allt mellan himmel och jord! Nin kan också ställa frågor om kameror m.m! Jag rekommenderar denna blogg!!


Heeeeej! Vad har jag gjort?
- hmmmm, mycket, varit med vänner, gjort en läxa under sommarlovet!!!
- hallå! Ska man verkligen ha läxor under ett sommerlov?? Vad tycker ni????
- men i alla fall! Jag har gjort den så den är klar! Man skulle tillvärka något som flyger!! Varför fick först jag idetorka?
- ingen aning! Men nu är det bra! Jag kan ej berätta om vad jag gjort för om nån i min klass läser det kan dom ta min ide!!
Meen jag lovar att berätta sen! Snart är skolan igång igen!! Både tråkigt och roligt! Jag hade inget mer att skriva!! Men puss på er kraaaaaaam!!!  


 



En suddig bild på mig när jag tävlar!! Jag vann ej, men vi tävla mot sveriges bästa!!!

I`m home!!!

Hej, ja... nu är jag äntligen hemma igen! Jag har hämtat min kanin Tusse, guuuud vad han har växt!! Han är jätte söt och världens snällaste!! Han är lite gråbrun aktig och han har börjat tappa hår men bara på ryggen så på sidorna är det jätte lurvigt (Tusse har ju alltid varit lurvig! Det är därför han heter Tusse  -efter Tussen eller Tuss- ) Nu är jag ialla fall hemma och det är jätte skönt!! Även fast det var svårt att lämna alla i Finland! Alla Finländare (som jag känner) Jag hälsar till er att jag har kommit hem och har det bra! Jag saknar er kraaaaam! 

Sååååå, vad har jag gjort mer??
- Jag har bara varit ute med Tusse i koppel på gården, och sen har vi lagat hemlagad svartvinbärssaft och gele! Det var kul men nu måste jag gå! Ha det bra puss på er alla!!! Love you Anastasia (Tusse hälsar)


Sån här lyser heeeela tiden! (tur är det)

Grattis på 40 års dan!!

Idag grattar vi en tjej som heter Malin på hennes 40 års-dag!!!

ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva ut i hundrade ååår! Ett 4falligt leve för Malin hon leve hipp hipp huuurraa! hipp hipp huuraaaa! hipp hipp hurraaaa!! hipp hipp huuurraaaaaa!!  Grattis i efterskott Malin!!!!!!!!


Älska Nybyggetsridläger!!! Tips om www.panfu.se ha det bra och kommentera mycket nu!!

Hej, ja just det, älska nybyggetsridläger!! Det är bara bäst!! Jag var där!! Jag hade en häst som hette Ninna! Hon var den snällaste häst jag någonsin träffat! Hon hade aldrig sparkat, bitit eller kastat av någon!! Är ni INTE intresserade av hästar är det onödigt att läsa den här raden! Vill ni veta hennes stamtavla? klart ni vill!!
Namn: Ninna
Ålder:22år
e:Kairo
u:Råckstabitte
Hon var en D-ponny och fuxfärgad (har jag för mig) Jätte söt, men gammal, åååh, vill träffa henne igen!!
Sen hra jag varit på Rocklösa! Det var också bra, där hade jag en super söt shettis som hette Perla (hennes stamtavla minns jag inte för det var ett år sen jag var där!) Men i alla fall var det nog allt vad jag hade att säga om mins super söta hästar, just det, sen har jag ju Maja där hemma i Sverige, hon är också bäst!! En söt skimmel och cirka 130 i mankhöjd, hon är en sån där söt liten ängel som ingen kan låta bli att älska!! Nu var det slut om hästar (tyvärr!) :(

Nu kommer lite om www.panfu.se en sida där man är en panda så går man runt och chattar med andra pandor, det är super kul! Bli medlem där, jag heter Tusse09! Det är helt gratis om man inte vill vara guldpanda, men det är ej ett måste, sen är det hur säkert som helst, ett tips: svär inte, då blir man avstängd!! :( Om ni möter mig på panfu.se är det bara att säga till att du läser min blogg!!! Då kan vi prata lite där!! Vad kan man berätta mer om panfu? hmmm..... jo man kan gå runt där och köpa saker för pandamynten som du tjänar ihop när duspelar spel på panfu, sen kan man köpa en bolly, ett husdjur till din panda! Aja, slut skrivet för min  del nu! Men vi ses, ha det bra alla nybyggare och alla läsare! Jag älskar er!!! mPuss och kram!!! MVH Anastasia!!!!!!!!!

RSS 2.0