FÅGEL I VARDAGS RUMMET!

Hej alla små söta sötisar! Vet ni vad som hänt mig?! Min syrra satt och såg på TV i vardags rummet, då hör hon en smäll och inne i vardags rummet ligger en fågel! Jag vaknar och springer ner och ser fågeln, ingen vill lyfta upp den så jag snor åt mig en handduk och tar upp den  lille stackarn och bär ut den under studsmattan där det är skugga och så sitter jag och passar lilla Toppsy (vi döpte honom till det) så inte skatorna skulle ta han/hon. Sen när Toppsy kviknat till flög han sin väg! Bra va?!     


Senaste nytt:                                             Michel Jackson har dött vid 52 års åldern!  Han dog av massor med mediciner och skulder upp över öronen! Alla hans inkommster gick åt till nästa stora show! Han var lite av en perfektionist. Allt skulle vara perfekt. Han hade tre barn och modern är okänd. Han hade tidigare varit tillsammans med Elivis Preslys dotter! Man hade hållt en tyst minut för honom och tänt ljus. Han hade varit svart men opererat sig till vit! Han var ju verkligen sjuk!  Vad tycker ni om Michel Jacksons tragiska död? Skriv en kommentar eller två!!                             Puss till alla sötisar! just det, det var två som gissa om frågan på min favorit mat men ingen hade tyvärr rätt! En gissa på frågan om min favorit färg och gissade rätt! Grattis blogg: www.luddigatotte.blogg.se   

Här kommer tips på bra bloggar som jag läser:  www.luddigatotte.blogg.se  www.likeemma.blogg.se   www.mmlovisa.blogg.se  www.bluewatergirls.blogg.se   och så klart min blogg  www.lovetusse.blogg.se  ha det gött puss på er  
                               stor fisk!!!

Sönosar, här kommer fråga!

Hej alla! Vad ska ni göra i sommar? Jag ska till Norge, Finland och på ridläger! Här kommer ännu en liten fråga!

Vad har jag för favvo färg?


1: Turkost
2:blå
3:röd
4:rosa
5:grön
6:lila
7:gul
8:orange 

Så, vad tror ni att det är? Den/dom som svarar rätt får sin blogg publiceras på min blogg! Ha det bra nu puss puss! 
 



          
säl, och 2 st smilisar!    

Kläder på vägen=läskigt!

Hej alla sötnosar! Jag kom faktist på en till grej jag gjort i helgen! Det var att jag cyklat 1 och en halv mil! När vi hade kanske 5 km kvar tills hem började det spöregna!! Man vart dygnsur, för att inte tala om mina stackars mockasiner!! (skor) Mamma vart blommsjuk så vi stannade hela tiden för att plocka prästkragar! ooonööödigt! Men, men, jag var snäll och väntade på henne! Lillan och pappa cyklade i för väg! Men jag fick betalt för att jag väntat på henne, 4 smultron! Mmmm!! Mums. När vi cyklade såg vi kläder utspridda, som om nån bodde i skogen! Lite läskigt var det. Sen när vi kom hem slutade det regna! Typiskt! Då bytte jag om till torra kläder gick jag ut och tvätta alla cyklar 60 kr fick jag för besväret!

Sen måste jag berätta: Sims 3 funkar på våran data!!! Det är hur roligt som helst! Ett tips till alla som ej har det: KÖP DET!!!  Nåja, vad har man mer att säga? Jo, idag badade jag i havet! Kallt men skönt!! Det hör ju till sommarn!  Nu är det slut på ord! Så bilderna får rycka in!! 

 
Det ser inte ut så i våra hav! Synd!

Inte så här heller!

 
Sommarlov!! (Det är ej jag på bilden!)   Vi ses! Kram kram!

The Sims 3!!!

Hej och förlåt om jag inte skrivit på några dar! Jag har haft fullt upp! Vet ni, jag har köpt sims 3! Jag har inte spelat det än för vi måste kolla om det funkar till våran dator. Håll tummarna att det gör det! Lite tidigare idag har jag varit på Fritids, där spelade vi, pingis, fotbollsspel, shack. Och så var vi ute så klart! Det var varmt och skönt idag med och det ser ut att hålla i sig om man kollar på väder-prognosen! Man blir verkligen glad av fint väder! Just nu sitter min lillasyster bredvid mig med en stoooor glugg i munnen! (hahaha hon ser för gullig ut i den) Just nu är det en som svarat på min fråga om favorit mat. Tack till denne person som läser och kommenterar min blogg! Och till er andra som inte kommenterar: Kommentera gärna, man blir såååå glad av att läsa kommentarer! Vad har jag mera gjort? hmmm.... jag har varit och hälsat på min morfar, det var kul, vi spelade Maja (ett kul kortspel) Jag förlorade en gång och ``blev då Maja``. Andra gången förlorade min morfar. Jag tog liksom revansh (stavning?) Så åt vi också på en sjökrog där min tydligen småkusin jobbar, jag tog biff med bierne sås och pommes, min syster tog samma som mig och mamma och pappa tog nån sjögryta. Mitt var jätte gott, 10/10 poäng! 

Vad är skillnaden mellan sims 2 och sims 3? Är det nån som har spelat det och kan berätta? Är det bättre än 2:an? Sims är annars så hiiiiimmlaa kul asså!!!! Spelar det typ hela tiden, om jag inte skriver på bloggen så klart! 

Nu kommer jag inte på nåt mer att skriva så vi ses i nästa inlägg så klart, och glöm nu inte att fortsätta läsa min blogg!!! Ha det så himmla bra, puss och kram Anni <3 :) P`s här kommer bilder!!    

  
Gullig bild va?! Stor och liten.  

 
Sötnos, men vad är det för nåt? 

 
Skansen, ingen aning om varför jag tog denna bild! Men, men...

 
Haha, rolig va?! Apor är söta!  


VI SES I NÄSTA INLÄGG!! <3

Fråga

Hejsan allihopa! Jag har ju redan berättat min dag, men hade faktist bara lust och skriva nu så det får bli en fråga! <3  


Vad har jag för favoritmat?

1: Köttbullar
2;oxfil`e
3:tacos
4:hamburgare
5:köttsoppa
6:pannkakor
7:fisk
   

Så vad tror ni att det är? Jag skriver allas av dom som svarat rätt blogg adress! Vi ses, ska spela afrikas-stjärna nu  Ha det riktigt bra tills nästa inlägg! Ps: tack till alla som skriver kommentarer

äntligen solig dag!!!

Hej igen! Vad har jag gjort i dag? Jooo, jag har badat, hoppat studs-matta, fått en ny cykel med mera! Men i dag är jag extra glad! Varför? Jo, det är sol och cirka 35 grader! Tro inte att jag slösar bort den tiden, nejnej, jag använder den hela tiden!! I morse vaknade jag cirka 09.30 eller nåt, då steg jag upp och hör min lilla syster tjooa, vad gör hon? Jo, drar ut sin ena framtand!! Äckligt!! Sen äter vi frukost jag åt rostat bröd med ost, yoghurt, och apelsin juice. Sen hoppar jag studsmatta med syrran, hon flyger så klart sen går jag in och fixar mig klar. Jag är faktist inne sen en stund innan lillan kommer in rusande och säger att vi får bada i grannarnas pool. Jag börjar bli van vid att hon kommer in rusande. Jag tar på mig min ganska nya rosavitrandiga bikini och rusar ut till grannarna med syrran hack i häl. Hon hoppar i poolen medans jag går i (vi är varandras motsatser) Det är 25 grader. Ååååh, vad skönt, sen innan vi ska gå hem blir vi bjudna på en cykel av grannen för ett bra pris. Bra va?! Jag som behövde en ny! Den är röd och jätte fin!!!! Sen hoppa jag igen, testa cykeln och nu är jag här och önskar alla läsare glad midsommar! Puss och kram Anni    <3333

Midsommar

Godmorgon allihopa! I dag är det midsommar!! Hoppas att det blir fint väder bara. Igår efter att jag kommit hem kom jag in och skrev på min blogg om kläder, sen åt vi mat. Det blev typ nudlar (mums) efter det blev det efterrätt, det var gott! Det vart nån muffins, väldigt mäktig! Jag orkade bara äta upp en tredjedel! Sedan gick vi ut för att plocka blommor och saker till en bastukvast! Hela familjen gick ut. Det var mysigt.Fast man vart ju dygnsur! Vi hittade gula, lila, vita blommor. Det vart en ganska fin bukett jag plockade. Men ganska mycket grönt fick jag med! Sedan gick vi tillbaka hem för att lämna blommorna vi plockat och plocka lite lupiner. Dom väger kan jag säga er! Det fanns bara lila, det var lite synd, men vi såg vita och rosa i ett dike men vem vill gå ner och hämta dom där? Sen när vi kom hem gick vi in i bastun för att basta. Det var skönt! Sen gick vi upp för att jag ville visa ett korttrix. Alla gick på det. Men sen berättade jag för dom hur det gick till. Eller jag sade inte till min syster. Sedan åt vi kvällsmål, jag tog lite yoghurt och fyra jordgubbar. Dom var ganska dyra så vi fick njuta medans vi åt dom. Sen var klockan väl halv elva så vi gick och borstade tänderna och håret och sen kröp jag ned i min varma stora sköna säng! Jag kommer inte ihåg om jag drömmde något men det var ialla fall skönt att vila ut efter att ha gått minst 3 km. 

Nästa dag (vilket är i dag) vaknade jag cirka 08.30. Jag gick ner och började skriva detta och chatta med en kompis! Idag ska jag och familjen till Skansen om det blir fint väder. Jag hoppas på det och det ser ut att ljusna upp nu. Alla andra dagar har det bara regnat och regnat! Såå himla tråkigt asså!  Nu har jag nog inget mer att skriva så jag önskar er alla en glad midsommar!   

Här kommer bilder!!    



Här är jag på gymnastiktävling!   



Det regnar exakt hela tiden!  

  Kaniner är så söta, själv har jag sötisen Tusse! 

  
Vi får hoppas att denna kommer fram!

Kläderna är viktiga i mitt liv!

Hej, visst finns det snygga kläder i ungdomsstorlekar, men i bland vill man vara lite längre för det kanske finns ännu sötare och snyggare kläder till vuxna. Varför finns det inte samma kläder till både vuxna och ungdomar? Det är dåligt. och vårför finns det mest söta kläder med nallar på till barn och ungdommar? Man vill ju ha lite tuffare ju!


Här kommer i alla fall bilderna!  




Regn och rusk!

Hejsan alla! I dag har jag kommit hem från en kompis. Jag sov över där! Vi hade jätte kul! I går hade vi vatten krig. Det var kul men vi använde kokhett vatten! Ajajaj, men skönt var det! Sen låg vi och badade i hennes badkar och snackade. Sen såg vi på film. Vi såg på en film som våra 6-års fröknar spelat in när vi gick på 6-års. Vi skrattade jätte mkt! Vi var väldigt trötta den dagen så vi gick och la oss 21.30! Ganska tidig va?! Sen vaknade vi typ 08.30. Min kompis vaknade först! Jag älskar att sova, det är så himmla skönt och man kan drömma så sköna drömmar eller hur?! Sen när vi vaknade kom vi inte på vad vi skulle göra. Vi har väl olika intressen :) Sen bestämmde vi oss för wii. Det var kul men jobbit!  Jag var inte precis bäst! (haha snarare sämst)  Nu ska jag äta mat vi ses Puss till alla

Pingviner = söta djur!

   Inte precis rätt bild för denna årstid, men men, erkänn att bilden är gullig!

Rätt svar är...

Hej, idag ska jag gå och klippa mig! Det gillar jag inte!! Men som sagt måste man ju. Sen ska jag kanske vara med en kompis! Det är bara så synd att det är mulet här nu! Boooring!!! Men vi får hoppas att det ljusnar upp snart! När jag skriver är kl:11.58 så det finns hopp om att det skulle kunna ändra väder! Nu ska jag säga svar på en fråga jag skrivit lite tidigare Rätt svar på fråga: Varför heter min blogg lovetusse. Svar är: Min kanin heter Tusse, Det var en som Svarade rätt! 


Godmorgon!

Godmorgon allihopa! Idag så steg jag upp cirka 09.30. Jag var trött efter att ha haft skolavslutning i går! Här kommer en liten vits:   

Det var en gång en rysk och en tysk och en bellmann, dom skulle åka flygplan. När dom lyfte och varit uppe en stund i luften började flygplanet sakta åka ner! Det var för tungt så alla tre fick slänga ut varsin sak. Rysken slängde ut ett äpple, tysken slängde ut en banan och bellmann slängde ut en bomb. När dom senare landat kom en gråtande pojke: När jag gick till skolan fick jag ett äpple i huvudet. Sen kom en gråtande flicka och sa: När jag gick till skolan fick jag en banan i huvudet. Sen kom en skrattande pojke och sade: När jag pruttade så sprängdes skolan!                          

Den tycker jag är ganska rolig! Ha det bra allihopa så ses vi i nästa inlägg! 


Godnatt!

Hej nu ska jag gå och sova! Vi ses!

Gulligt bi

Varför försöka ta kort på riktiga bin i stället för att få ett söt målat bi?


ISBJÖRNAR!

Gulliga... men FARLIGA!





Thailand!!

Här kommer bilder på sköna Thailand!! Där jag varit!!
                                                                                                         
   
                          

En har rätt!

En person har skrivit en kommentar och denne person har svarat rätt! Grattis, vi ger alla andra en chans! Ha det bra och stort grattis till dig som svarade rätt!

  Grattis!!!!!!!                      Nu får ni andra också gissa på frågan! Lycka till!!!

Hej allihopa!

Hej allihopa! I dag har vi haft skolavslutning, det var skönt! Nu är skolan äntligen slut och ett skönt sommarlov väntar!!  Vad ska ni göra i sommar? Jag ska på ridläger, till Finland, kompisar, bada och mycket mer än vad ni orkar läsa!  Här kommer en gåta:

Vad är det som finns i Juni i mitten av en månad i slutet av veckan
i början på natten men finns inte på en dag? 


Vad tror ni att det är? Skriv in och gissa! gå då in på kommentarer! Där skriver ni svaret! Ha en skön sommar så ses vi! Kram! 


Hej alla!

Hej allihopa! Hoppas ni haft det roligt idag! Det har i alla fall jag! Jag tänkte att jag ska ge ut veckans fråga i dag! Det är något nytt som jag ska testa! Det går ut på att jag skriver en fråga då och då och så skriver jag alternativ som ni kan gissa på. 4 av dom är fel och en av dom är rätt. Sen kan ni skriva in svaret där man skriver kommentarer! Det kostar ingenting och er e-post behöver ni inte lägga in och så kan ni använda ett annat namn än vad ni egentligen heter! Lätt va?! Här kommer frågan:    

VARFÖR HETER MIN BLOGG LOVETUSSE?  

1: KOM INTE PÅ NÅGONTING ANNAT. 
2:MIN KATT HETER TUSSE. 
3:MIN KANIN HETER TUSSE.
4:JAG ÄLSKAR NAMNET TUSSE.
5:MIN DÖDA HUND HETTE TUSSE.      

Så vad tror ni att det är? Det får ni reda på om ni skickar in. Då säger jag det rätta svaret och hur många det var som skickade in rätt svar och hur många det var som skickade in sammanlagt. Vi ses, puss och kram!



Roliga vitser! (ha ha)

Hej, här kommer lite roliga vitser som jag hört och läst: Det var en gång en tant som  jobbade i en godis affär. Hon hade väldigt ont i ryggen just i dag. Plötsligt steg en kund in.
- vad vill du ha då? Undrade tanten i affären.
- Jag vill ha godis remmar. Svarade kunden. Godis remmarna var höst upp på hyllan så tanten fick använda en liten stege (eller pall) för att nå upp dit. Det gjorde väldigt ont i hennes rygg men hon klättrade i alla fall upp dit för att hämta godiset. Sedan ställde hon tillbaka pallen pallen och godiset. Efter cirka 5 min kommer en annan kund in.
- Vad vill du ha då? Undrade tanten.
- Jag vill ha godis remmar. Svarade kunden. Så tanten fick ännu en gång klättra upp och hämta remmarna. Sedan höll det på sådär cirka 3 gånger till och efter 5:e gången tog tanten ned remmarna så hon slapp gå upp och ned varje gång. Sedan efter 5 min kommer en annan kund in.
- Vill du också ha en godis rem? Undrar tanten.
- Nej. Svarar kunden. Så tanten klättrar upp och lämnar skålen och för tillbaka pallen innan hon frågar vad kunden då vill ha.
- Jag vill inte ha en rem, men jag vill ha 2 remmar!



Den tycker jag är ganska rolig vits. Vad tycker du? Skriv gärna kommentarer om vitsen och ge mig gärna förslag på vitser jag kan ta så kanske din vits publiceras på min sida!    Ha det bra så ses vi snart! Puss och kram!

Neeeej!

Hej, idag hände en väldigt tråkig sak. En av mina kompisar skulle flytta och byta skola! Jag blev väldigt ledsen! Jag grät väldigt mycket! :(  Jag kommer att sakna henne! Har det hänt er något liknande? I så fall kan ni väl skriva en kommentar och berätta. Jag lovar det känns mycket bättre att skriva ut sig istället för att hålla det för sig själv! Vi ses! Kram kram! TIPS: Prata med en kompis eller någon annan som du tycker om och berätta vad du känner! Det känns alltid mycket bättre!

Hej hej!

Jag ville bara tacka denne person som gett mig kommentarer! Jag hoppas också på att alla ni andra också gör det! Ha det bra! Glöm inte att skriva kommentarer! kram kram!

Nu ska vi ha kul!

Hej just nu är vi på väg att ha familje-kväll! Jag har pyntat matbordet fint med temat sommar! Vi ska ha det kul ikväll! Hoppas ni också har det kul nu! Ps skriv gärna kommentarer! Ha det kul så ses vi snart på nästa inlägg! Kramar av mig!!!!!!

Pinsamt värre!!!!

Hej nu tänkte jag berätta om en av dom pinsamma saker jag varit med om. En dag efter skolan cyklar jag och min kompis hem till henne. Vi cyklar förbi en (röd) bil... eller ska. Min kompis cyklar före mig och bilen står väldigt nära där vi ska cykla så jag bromsar in min cykel och stiger av för att leda den förbi bilen. Men min kompis hinner inte bromsa så hon kör rakt in i bilen! Jag och min kompis skämmer ögonen ur oss så vi cyklar snabbt hem til henne!! Som tur var såg ingen oss!! Nu mera skämtar vi alltid om det ifall vi cyklar och ser en röd bil!!
(ha ha ha ha) TIPS: Stig av cykeln i tid om du ser en bil längre fram!!!     Här är jag när jag var väldigt liten!

Välkommen!

Hej och välkommen till min alldeles nya blogg! Jag kommer skriva om allt möjligt:) hoppas ni vill läsa detta!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0