Veckan

Hej!

Idag har man varit i skolan precis som alla andra normala torsdagar! Var däremot en Ovanligt trött torsdag, är typ super mega trött och fryser! Inte sjuk, men bara annars.
I måndags tränade man, var bara en tränare där men vi körde redskapsteknik och stretch osv.. roligt som vanligt!!
I tisdags var det truppträning och det var också roligt! Har dock typ ont :( i min fot, så jag kan inte precis köra som vanligt, men jag kör extra styrka och sånt! Kommer bli värsta muskelknutten jue!! I går så hade vi träning igen och det var roligt! Körde käglor, boll och akrobatik! ♥ Nästa träning blir inte förrens måndag...!!! Saknar redan! För på Lördag är alla tränare på utbildning och alla gymnaster (förutom typ jag-med-min-fot) och uppvisar. Men jag ska dit och hjälpa till tänkte jag! Det blir nog roligt! Kommer iaf träna hemma, heheh... inget kan stoppa mig!♥

Aja, nu så ska jag och mamma fixa och trixa lite! Hoppas ni haft det bra (:

kram Anastasia♥


Min favorit bild för tillfället ! Mitt öga och jag som fotograf ? Fråga inte hur jag lyckas..♥

Ö-vik!

Hallojsan!

Igår på förmidda'n drog man till ö-vik för att tävla! Kan ju liksom säga att tågresan dit ägde! Satt med världens finaste tjejer och flummade! När vi kom fram åt vi kinamat på resteurang, saaaamt var ute och flummade lite till! Saknar redan!

Nästa dag var det tävling och jag kunde redan då näääästan säga att det skulle gå åt skogen för mig! Var absolut inte i toppform med en stukad fot -.-
Jag försökte i alla fall och fick svar på att det ovan stämde...
Efter att jag kört både käglor och band så var min fot blå och svullen, yeey..!
Jag kunde inte köra trupp, så jag var dum och lät sofie ta min plats som hon aldrig ens tränat på. Känner mig så egoistisk!!

Just nu vill jag bara spola tillbaka tiden och tävla igen, är typ så missnöjd man bara kan bli!!

Aja, taggar Svealand sen då!

hörs! ♥


hej o hå..

Hungerspelen

Shoo! Idag var det skolan som gällde, och efter det --> BIO och se smygpremiären på THE HUNGER GAMES! typ super bra! <3

Imorgon blir det ledigt för mig, för då drar man uppåt och tävlar! Tagga!! <3
allt för mig! Höres

A


Tävling i går och typ-studiedag idag!

Hejsan svejsan!
Idag så vaknade man vid typ 09 av att det HAGLADE ???? Det är ju liksom + grader ute! Det la sig iaf inte kvar på marken som tur var, så nu är allt borta (:
Om ni undrar varför jag kan vakna så sent, och även sitta och blogga nu, kan jag glatt meddela att jag har typ-studiedag! Och det innebär att alla killar har utvecklingssamtal idag, medans tjejerna kan vara hemma, fast ändå plugga och ha lektioner som vanligt själv! Tsss.. och det tror dom ens själva på? Inte en chans! Jag ska bara ta det lugnt och tagga träning i kväll, möjligen liiite träning till proven jag har den här veckan.

Igår så var det iaf tävling och det gick väll helt okej (:, i käglor vart jag nöjd, men i band glömde jag vart jag skulle :P hehe... kom totalt på en 4e plats, och 0,1 poäng i från 3e platsen.. ;) kom med i SVEALANDS MÄSTERSKAPEN i alla fall! Typ glad! :D

kram A


Florida♥

New york♥

Lillie fyller år imorgon!

Tjenixen !
Fick förresten en kommentar om att jag ska lägga upp bilder från USA och jag ska, jag looovar! Så fort jag hinner! Mycket med skolan och träningar så jag hinner aldrig vara inne och blogga från datan! Men det kommer snart bilder!

Idag har jag varit i skolan som vanligt! Super kul att få träffa alla söta människor igen! Efter det var det träning typ direkt! Suuperkul! Behöver jag säga det igen? SUPERKUL! hehe..

Och imorgon fyller mitt hjärta, Lillie 9 år!! Liten blir stor fast ändå aldrig stor! ;) ger henne en tröja från USA! Och sen så blir det typ släktfest och jag ska träna!

Alltså jaaa... Det var typ det!

Puss

Inga bilder - appen hackar -.-


Hemma igen!

Hej hoppsan! Ingen bloggning på 2 veckor! Men jag ursäktar mig med att jag faktiskt varit i USA!
Om det var bra? Det var UNDERBART!
Tro mig, sol, varmt, turkost vatten och shopping! Kan livet bli bättre? Har verkligen vart en kanonresa!
Dock är det så klart roligt att vara hemma igen, och få träffa alla man saknat! Helgen jag kom hem kunde inte bli bättre, startade med en fest med världens mest underbara tjejer! Efter det följde en övernattning och slutade sedan med en solig dag med mycket skratt! Och idag får man träffa alla i skolan, och TRÄNA!! Längtat så sjukt mycket, och är verkligen taggad inför RM nu nästa helg! Fast väldigt nervös är man! Men har faktiskt varit duktig i USA och suttit i överspagat 3 gånger samt knäckt ryggen ^^ ! kan liksom inte hålla mig!

Hörs! Puss <3


RSS 2.0