Idag, igår, samt bilder

Tjenaretjenare alla glada människor ;)

Vaknade klockan 07.30 i morse (:O) Och var dödshungrig för en gångs skull!????!
Så jag väckte Lillie och Jessy, som sedan somnade om lika fort, och gick ned för att äta frukost!

Igår så var vi på badhuset och hade skoj (: simmade lite innan träningen♥
På träningen så övade jag band, och styrka och sådant. Alltid lika kul!! ♥♥

Nu så siter man här och väntar på att resten av huset ska vakna! Jessy sitter här brevid och underhåller mig!

Ha en bra da'!


Asso.. inga kommentarer!

Fina Jessy!


Min syrra det..!

Testar "hair-mascara" !!

Förmodligen får ni fler bilder snart! Så, håll ut!;)

Busringning

Hejsvejs!

Idag så vaknade man -för en gång skull- av sig själv(: Vilket var skönt! Jag låg kvar och läste lite och sedan var man tvungen att gå upp och äta frukost! Aja, nu har man i alla fall ätit det + lite lunch, eftersom middagen blir tidigare pga träning♥♥


Iaf, nyss blev man uppringd av någon som skrek? Visade sig vara sofie! (till sofie: UNGE!!)
:D Heheh..


Juppidupp!

Har'e bäst!


Anastasia ♥ Ella
saknar dig!

Snälla fina björk, ramla inte ned!

Hejsan!

Idag så blev man väckt många gånger -.- usch på det! Först kommer mamma in och ska fixa i mitt rum, typ lämna något. Jag vaknar. Sedan somnar jag om och Lillie kommer in och börjar prata med mig "Anastasia, anastasia är du vaken?" Japp... Sedan så kollar mormor in och frågar om jag är vaken. Aaaaldrig får man sova ifred! Jag ska ärligt skaffa lås till min dörr!

I alla fall, Jag klev upp sen, och åt frukost, och lästeee! Har fått maaaassor med böcker till julklapp som jag måste läsa(: Roligt!!♥ Och så gick jag in på datorn för att kolla träningstiden för idag! Är så häääääääääääär glad över att det är träning idag! Jag har längtat som bara den! Såååå taggad!! Längtar verkligen super mycket!! Åååh (: så glad tjej idag!!

Och på onsdag (alltså i morgon) så kommer kusinen Jessy hit!♥ Det ska bli superkuligt!!
Läntgtar!

Jaa.. Någon annan än jag som hört stormen i natt? Är rädd för att björken på vår gård ska tappa någon stor gren som ska mosa mig, eller Lille. Våra rum ligger precis brevid.. Hehe, aja! Om ni plötsligt inte hör av något från mig, och jag inte bloggar, så kan ni ju ha en aning om vad som hänt! ;) Nejdå! Nu ska vi inte vara sådana!


Jupp! Det var allt för mig, det!

Ha en bra dag alla! Kramar♥


Annandag

Tjenare! (:

Idag så drog man till stockholm med mormor, mamma, pappa och Lillie! Inget köpte jag :( Alla pengar går ju till macbooken, och till shoppingen till florida (Mamma och pappa får vara snälla och bjussa till lite där, tack!♥)
Efter det kom man så klart hem (: Och sedan var jag tränare åt Lillie, fixar lite hemligt grejs åt henne ((:
Och sedan så tränade man själv! Har bestämt mig för att fullkomligt strunta i min höft! Även fast det kommer att gå sådär..

Aja:) we will see! ♥

Hare bäst!

Dagen efter Julafton

Hejsan!

Igår var verkligen lyckat för min del! Är så glad, över allt! Julklapparna bestod av böcker i mängder, "teddypläd", "vattenkulor"( på Lillies språk?), pengar till macbooken, kläder, tavla, och annat roligt! Tack så hemskt mycket!! ♥

Sen var ju sötaste Charlie, och Jakob här med sin mamma och pappa! Vilket var roligt som vanligt!

Nu ska man bara ta det lugnt! Massor med kramar♥


JAG SKA TILL FLORIDA

Alltså! Melinda kom hem till mig och gav mig sin julklapp och jag gav min till henne! Kan ni gissa vad jag fick???

JAG SKA TILL FLORIDA!!

Jag fattar inte! Jag är typ drogad och allt, går runt som en zombi och kan inte fatta! Har skrikit så att hela sverige hört! Kan man vara en lyckligare människa nu??!!!



Stortstortstort TACK!!

23 December 2011

Alltså, Julafton i morgon! Känns verkligen inte som det. Ingen snö typ, eller, lite slask som ska föreställa snö.. Känner ingen förväntan eller något alls. Bara som om det blir en vanlig Lördag, fast utan träning :( Nej men usch, vad negativ man får vara! Det ska bli kul!

Idag får man se vad som väntar, det jag planerat in är väll städa, städa, julpynta, städa och ta't lugnt! Hmm..

Tror inte att jag bloggar i morgon! Möjligen på morgonen, men vi får se! Annars så får ni ha en God Jul!♥


Handlat de sista julklapparna!

Hej!

Idag känns det faktiskt som om jag hunnit göra mycket, även fast jag inte hunnit det, hehe fattar ni?
Jag vaknade 08.45 (!!!!???) och sedan så åt jag frukost och sånt! Sen så gick jag och Lillie ut och fotade! Kuligt var det!

Efter det myste jag med Tusse♥ (kanin) Gosiiigt!
Och sedan åt jag lunch och stack ned på stan:) lyckades inhandla de sista julklapparna! Hoppas bara att jag inte har glömt något nu!

Det var min dag det! Nu; nörda fb! (:
 

Bilden är förresten tagen i min ugn :P därför den är lite suddig!


Fest hos Alice

Godermorgen! (?)

Var ju på fest igår hos Alice med bästa tjejerna! Så sjuukt roligt! Vi lagade tacos, spelade spel, satt och skratta, snöbollskrig och annat roligt! Så kul! Måste verkligen göras om!

Tack för igår!♥

Idag taggar man den 22 december 2011 (!) och det är snart jul! Ska dra ner på stan och köpa sista julklapparna♥

Aja! Har'e bäst!
 

JULLOV♥

Ååh, taggar tjejmiddag ikväll! Ska bli så grymt roligt! Vi ska även ha butler!! (Hej avundsjuka) Assåå ååh vad jag längtar!! Ska även ha min nya klänning som jag varit så duktig och visat upp här i bloggen (hehe noot)

Idag så började i alla fall mitt jullov! Såå skönt!! Gick sen hem till Alice och runt lite å' sånt! Kuligt!!

Bra början på ett jullov! + att vi fått snö♥ aah..!!

Var ute och lekte lite med min kamera, använder man lång slutartid och ingen blixt när det är mörkt ute, och man fotar en lykstolpe kan detta hända:




Pannkakor

Cho!

Idag så har man vart i skolan! Chillig dag, precis som igår(:
Slutade vid 13 någon gång såå *gäääsp*!

Juppjupp! Taggar träning i dag sen då!! Längtarr!! Önskar att jag kunde få träna längre, och oftare!! Sååå, om någon söker en unge att träna några extra dagar i veckan så vet ni vart ni kan hitta mig!!♥

Var väll typ allt, hade håltimme idag förresten, åt hos finaste Melinda, stekte pannkakor (eller hon gjorde! Kan inte laga mat! Det var även Mellie som lärde mig att rosta bröd, mobba nt!) göttigt!!

Aja, allt för idag!


Kvällen är min

Hejsan!

Idag så har man varit i skolan:) chilliga lektioner! Började med elevensval (har english conversation) fast vi hade hål! Sen matte-diagnos (pretty lätt) och fick gå när vi var färdiga, sedan lunch! Lunchade hos Mellie♥ Efter det; franska, äta godis och se på film! Och tillsist sy:) Älskar fredagar!!

När man kom hem så busade småingarna med en, och sedan städade man sitt rum (stolt*) Efter det fotade man Lillie (så sööt!) Bjussar kanske på några bilder sen:) och nu har man gjort färdigt pepparkaks slottet!♥

Härlig dag! Längtar tills i morgon för då: träning♥ kalla mig beroende, that's right!!

Aja! Ha en trevlig kväll♥

A

Saknar min Majsan♥

Hej!

Idag har man varit i skolan, och jag kan säga att allt var mycket bättre idag än vad det var igår, då allt gick åt skogen! Glömde t.ex lite viktiga grejs!
Hade ju även uppvisning igår! Hehe... jaa, asso, man kan ju säga att jag kan bättre! Tappade käglan innan musiken ens startat! Slå den ni!!♥ Hehe, nej men jag tyckte det var lite hackigt, och så gjorde jag några små tapp! Men jag hade roligt där ute på golvet!♥

När man kom hem idag så gjorde jag mig en smoothie, och lite annat att äta, för jag typ inte gillar maten i skolan:P såå aah! Sen så såg man på strunt-tv.. kul liv! Och sen gjorde man läxan till syslöjden! Skulle brodera in någon hälsning på ett tyg:) feel proud eftersom jag kom ihåg!!

Har även fått svar på fysikprovet, jag blev missnöjd-.- eller, det blir jag alltid! Menmen... Ligger i alla fall på ett säkert "A" (=MVG) i fysik, såh! Jag överlever!;)

Nu har man kollat lite program på datorn, saknat mina små gossimossiga hästar i Järna♥ Maja, var liksom ett över ett halvår sedan jag sist fått träffa och rida henne :( måste åka ut dit nån dag bara för att!♥
Och för er som inte redan vet, så haaaar jag ridit! Men jag satsar 100% på gymnastiken nu! Ångrar inte det valet!

Juppjupp! Var väl typ min dag! ((:

Hoppas att ni oxå haft det bra idag! Hare gött♥


swischswosch..

Torsdag

Hejsan!

Idag vaknade man vid 8, och skolan började 9! Har haft so, fysik och teknik och taggar inför svenska nu:)

Hinner ej skriva något mer! Men vi hörs!
Slänger in en bild på mina sötnosar! <3


I skolan

Tjenare!

Nu så sitter man i skolan och haft idrott, ganska boring, körde handboll. Taggar musik nu då, hehe...

Längtar även till uppvisningen i kväll, lite ångest över om man ska köra boll eller käglor, men tror att det bli käglorna!

Aja, ska va lite aktiv nu!


Klagomål, och negativa inställningar:)

Shoo!

Hoppas att alla har haft en "braig" dag! Det har i alla fall jag haft! Slutade 14.30, vilket är ganska tidigt för min del! Fick även lunch, också! Efter att ha varit uppe hos rektorn och sagt att mattanterna meddelat att lunchen tyvärr tog slut för oss, och mattanterna ringt någon annan skola som tillslut fick komma och köra hit mer mat! Trodde först att vi inte skulle få något att äta, men trotsiga som vi är så satte vi oss på stolar vid matkön och bara väntade! Sena till lektionen blev vi, men det var det värt! Tänker inte gå hungrig en hel skoldag något mer! Räcker för mig liksom!

Nu så är det väll strax Lucia på skolan. Inte alls pigg på det, menmen! Gillar egentligen inte Lucia, man kollar på ett tåg av folk, man fryser och måste stå och sälja! Hehe, låter som värsta negativa nu! Men ärligt! Lucia är inte min grej! Julen däremot!♥

Jappidapp! Nu har ni fått lite info om min underbara skola som serverar så mycket mat att det verkligen räcker till alla också *hosthost* inte första gången detta händer! Ni har även fått höra min "positiva" åsikt om Lucia!

Ha en bra och rolig Lucia!


En så vacker bild från google...


Äntligen!


Smaklig måltid alla som FÅR mat!

När man äntligen överlevt halva dagen i skolan och man ser fram emot risgrynsgröt som ska serveras i skolan! Man ställer sig i kön, och matta terms meddelar: maten är slut!
Fin skola, eller hur?
Nu har man i alla fall fått beskedet om att maten är på väg! Har stått i kö nu i en halvtimme! Håll tummarna för att man hinner äta innan nästa lektion som börjar halv... Feels no good!


Tycker jag är aktiv på matten:)


Godmorgon Tisdag

Godmorgon alla glada!

Idag började man tidigt, 8.15! Hatar't!! Första lektionen var dock bild, skrubbade väggar och grejs, samtidigt som man lyssnade på musik:) ganska lugnt! Hann vakna till i alla fall!

Nu så ska man ha matte med Makdessi!! Ja, det säger ju sig själv! Inge vidare.. Pallar verkligen inte med matte nu, men aja!

Försökte även att övertala mamma att köpa klänningen åt mig ( du hittar den om du bläddrar ner lite ) vilket gick sådär! Hon började skratta och trodde att jag skämtade när jag sa att den kostade nära 2000! Aja, får väll hitta en annan, är så pass pank att jag inte ens kam köpa den själv! Eller, mina pengar har jag lagt undan till macbooken!<3

Aja, tagga matte nurå! Ni får säkert höra mer av mig lite senare! Tills dess; ha en bra lucia!


Statistiken är höjd!♥

Ser att statistiken höjts rejält på bara några timmar! Så roligt!♥
Ni får gärna hålla er kvar här oxå!♥

Nu har jag i alla fall gjort lite läxor! Feels good! Har även hunnit med att baka pepparkakshus! Blev ett slott detta, hehe får "glasyrela" som Lillie säger, en annan dag! Kvällen har annars varit bra oxå! Fast saknade träningen :(
På Onsdag har vi även en liten uppvisning! Funderar på om jag ska visa upp käglor eller boll, vad tycker ni?


Pussar till er♥

Läxor i mängder...

Gör läxorna just nu.. tycker det är så grymt tråkigt att jag bara inte kan låta bli att blogga och vara inne på facebook! Även fast jag vet att jag har massor att göra, och att tiden aldrig kommer räcka till! Men asso, vem bryr sig egentligen? Okej, jag gör! Men spelar det någon roll om jag skriver en uppsats om ett sommar ögonblick när vi inte ens får betyg? Och ni som tror att jag huxflux blivitt värsta rebellen här tror faktiskt fel! Jag ska vara en duktig flicka och göra mina läxor, bara för att jag är tvungen!


Heeej mamma.... skulle du kunna köpa denna åt miiiig?

Hur snygg är inte denna?!!! Vill verkligen ha! 1695 kr, som funnet ju...


Önskelista 2011

Här får ni min önskelista för julen 2011!

1: Detta önska jag mig mest! Samlar till en Macbook så!♥

2: Jupp! Nr 2 = canada goose montebello♥ Fast duktig som jag är så har jag redan klickat hem den♥ Kommer på fredag!!

3: Lovikavantar♥ Behöver verkligen!!

4:  Åååh, villhavillhavillha!!

5:  asså högklackade skor! Jag liksom MÅSTE ha ett par till♥♥♥

Och sedan en massa mer! Men detta är väll ungefär det som står på MÅSTE HA- listan! Jag dööör lite varje gång jag ser något av detta! Ja, ni fattar vad jag menar!!♥

Aktiv igen!

Känner att jag ska bli lite mer aktiv här, började med att byta header, berätta lite info som finns vid sidan om headern och så! Hope u like it!♥

Göteborg!

Hejsvejs!

Nu är det Måndag och jag ska till skolan! Kom hem från Göteborg i går!♥

Som ni säkert redan vet så tog jag och min familj bilen upp till Göteborg i Fredags. Det tog 5 h dit, och jag hade ganska urtråkigt, eftersom Lillie sov -.-! När vi väl kom fram var det full storm, och varning 2 (varning 3 är den högsta), vi skulle gå på avenyn i detta fina väder, hmm... Kunde väll inte sluta på något annat sätt än att mammas mössa blåste av, och Lillie lättade då och då från marken (skojar inte!)! Jag köpte bara saker till tävlingsdagen dvs: blommor (håruppsättningen), hårnålar och spännen. Vi sov på hotellet Scandic opalen.
Jag fick sova i bäddsoffan, fast, jag låg inte där så värst länge för fjädrarna stack in i revbenen! Typ dog i den kvart jag torterades där! Sedan hoppade jag ned mellan mamma och pappa :))

Nästa dag var det tävlingsdags! Jag klev upp tidigt på morgonen för att fixa mitt hår. Och fråga mig inte vad jag gjorde med det, men på något sätt så hade jag snurrat ihop det och satt fast det med milljoner hårnålar! Sedan vart det dags att åka, och Lillie fick stanna på hotellet ett tag till för hon mådde inge vidare:/ När vi väl kom fram till hallen som låg granne med hotellet så var det dags att värma upp. Jag var först ut vilket var superduper nervöst! Men i alla fall, när det väl var defilering så stog jag vid sidan om och väntade för det var ju jag sen! Efter ett tag blev det min tur och jag gick in. Och väntade på min musik som aldrig sattes igång... och så var det fel på skivan! Snacka om att jag blev ännu mer nervös när jag skulle ut igen och dom fick ta reserv skivan! Aja, jag körde tunnband och käglor! Gick väll sådär :((

Efter tävlingsdagen så skulle jag Irma, Wilma och våra familjer på liseberg! Vi hade sjukt roligt och åkte en massa!♥ Saknar verkligen! När vi sedan kom till hotellet igen så blev det en massa flum innan vi alla somnade i Wilmas mammas och pappas säng:))

Tack för en underbar helg alla!♥

Stan med Dica

Choo!

Idag var man i skolan, ganska lugnt eftersom 2 h lunch! aaah! Håltimmar sitter inte fel asso♥ Så först drog man hem till Idahooe med dom bästa! Lite flum blev det(: Sedan efter det, så drog vi hem till Tess, där vi hade liiite kuul sådära (läs: mycket!) ! Sen så gick man i lugn och ro till sista lektionen då vi slutade 20 min tidigare♥

Efter skolan drog man ned på stan för att inhandla julklappar! Känner mig stolt! ♥

Juppidupp, nu sitter man här och har precis ätit, ska väll fixelitrixa lite nu då med hemliga grejor till julafton! See ya! ♥ 

Tips på julklappar! ♥

Hjälp! Behöver  tips på bra julklappar! Någon som har en ide får gärna kommentera♥

Göteboorg!

Godermorgen alla!

Idaaag så kan jag vara glad och skryta om att  jag har studiedag! *happyface*
Vaknade av mig själv 07.38 ( :O ) och trodde att det var måndag och att skolan började 09.25, så jag höll preciiiis på att klä på mig, men kom sedan på att jag var ledig idag!!♥ Så man har ätit frukost och vitaminer, och klätt på sig mysstrumpor och zipperall♥ mysmys!!

Igår kväll höll jag även på att förbereda lite inför tävlingen i göteborg i helgen! Bestämde håruppsättningen, och smink, och gjorde även en lista på vad som MÅSTE inhandlas! Känner mig duktig, eftersom jag alltid annars är så oorganiserad!


Juppidupp! Där fick ni lite fakta:P

men nu ska jag va social på fb! Jag och sötaste Irmutt håller på och planerar!
Tjingeling! ♥

Helgen

Idag har man haft juluppvisning! Och det gick väll bra! Roligt var det i alla fall♥ Liite jobbigt att RGn ALLTID ska behöva städa i omklädningsrummen efter! usch på städningen!

Men i alla fall! Det var kuligt!

Igår så hade man ju träning, vilket var skojsigt som vanligt! Och efter det kom sötaste Charlie och Jakob på besök♥ Gullungar! Så var helt slut efter den dagen, men roade ändå mig själv genom att titta på nån film som gick på 4:an. Shoot hette den tror jag, och som man hör på namnet sköt dom en massa så den var lite boring sådära! Men har man inge bättre för sig så har man inte! hehe, somnade vid halv 1 tror jag? Busig unge eftersom uppvisning idag, menmen!!

Har inte haft något annat för mig!



Charlie♥

Skohohola

Skola nu...

wihoo -.-

Börjar dock 09.00 så det är väll ok! Har även kommit på att man ska ha färdigt nån teknik-uppsats + redovisning för idag, så klev upp i ottan bara för att hinna med det! Duktig tjej!

Ha det bra! ♥

RSS 2.0