Tur i oturen...

Hejhej :) 

Jag börjar med att berätta om igår kväll!

I går kväll så var jag ju på träning :). Då har man ett band (en pinne som är gjort av hårt plast(?) med ett 6m långt band på) Ni kan söka på google på Rytmisk gymnastik band om ni inte vet vad det är jag snackar om ;)! Men i alla fall, så skulle jag kasta bandet och fånga det i en hjulning, men när jag skulle hjula så missade jag bandpinnen och den ställde sig på marken och änden av bandpinnen kom in 1cm från mitt öga! Det började blöda och jag såg först suddigt :(! Jag vart sååå rädd att jag blivit blind, men som tur var blev jag inte det :')! Jag fick ett jack vid ögat och sitter omplåstrad här hemma nu :)! Snacka om tur i oturen..

Aja, idag fick vi vara på klubben, för hög var borta :D roooligt :D


puss och hej<33

Bilder med min systemkamera♥

Tjeeenaree!!<3

Idag så har jag varit i skolan (i snöstormen som helt plötsligt bröt fram?) Jag hade roligt, men saknade min älskling Melinda:'(! I skolan så hjälpte jag till att städa "målarskåpet" med alla penslar och vattenfärger i. Det är inte riktigt färdigt men det blir det i morron då jag ska fortsätta (duktig som jag är, eller Noooot ;)) Men i alla fall, sen så gick jag hem (i snöstormen) och åt mellis! Snart så ska jag äta min tidiga middag eftersom jag ska på träning sen! Sista träningen inför RM!

Nej! nu slutade vissa vokaler att fungera! Sa det far bli konstiga bokstaver istallet!


Aja, vi fortsatter anda fast min dator muppade ur *hatar detta!*!!! Aja, ni far lista ut vad jag skriver!!

Vad har ni gjort idag dah! (fragetacken muppade ocksa uur!)

Har kommer lite bilder fran min systemkamera som jag inte har nan aning om vad det ar for marke for att jag ar lite efter! <(. 




Sotaste Alice<333





RG STAR!

Hejhej och sry för en dålig update! Menmen, det händer så mycket annat nu -både bra och mindre bra saker- som jag måste ta itu med först, men jag försöker blogga så mycket det går:). I skolan så är väll allting ok eller bra :) Jag kämpar på med den ;). Och på fritiden är jag oftast och tränar rytmisk gymnastik, eller så är jag med kompisar :). Juste, på tal om rytmisk gymnastik så har jag faktiskt tävlat i helgen. Vi var nere i Lindesberg och det gick sämst för mig :(. Bröt ihop totalt efter att jag kört mitt band program, men jag ska ta igen det nästa gång :). Känner mig peppad till tusen nu så att det kommer nog att gå bra :D. Och i morgon (Onsdag 2/2) fyller min bästa vän år, Melinda! 13 år faktiskt! Stor tjej nu! :D <33 Och sen ska hon ha fest på Fredag, och jag har världens bästa present åt henne! Men tyvärr kan jag inte skriva det här om hon skulle läsa, så ni får tyvärr höra det efter festen ;)! Så jag längtar så klart tills Fredag då :D! Och så längtar jag tills April då JAG fyller år!!!!!<33
Ajuste! Jag ska få en till kusin :D Det ska bli jätte roligt, han kommer i Mars! :D Jag längtar tills det också! Jag tror att det var allt ;) Nu ska jag gå och..... göra annat antar jag ;) <33 Blir ridning sen!


Puss på er, Lots of love Anastasia <33


RSS 2.0