Hejsan!

Hej! Nu sitter jag här med en kompis och vi ska spela bomb it 2 på www.spela.se det är en rolig sida som jag nu tipsar om! Där finns massor med roliga spel! Vad gör ni nu då?
Idag i skolan så hade vi inge matte (yes!) det var bra! Sen hade vi bild (yes) sen skulle vi städa för våra föräldrar skulle komma och ha föräldramöte tillsammans! det var mycket yes i´dag asså!


Vilken sida på datorn tycker ni är bra?   

Svara gärna på den frågan! tack!
 
Såååå... är det nån här som tittar på kändisdjungeln?
Det är ju super äckligt eller hur? Jag tittar inte så ofta på det... men ibland! Idol är bra eller? Tycker jag i alla fall!
Är det nån som vet hur man gör en header? Eller hur man få musik till bloggen? Tacksam för svar!

Jag vill kunna lägga in musik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Buhuuuu!!!!!!

Snälla svara hur man gör! Puss och kram blogg ägaren

I miss everybody!!

Heej! Nu...helt plötsligt... fick jag ett sådant där hemskt gråt-anfall! Jag vill spola tillbaka tiden... den tiden då jag var på ridläger! Alla var såååå himla söta mot mig! (snyft)  Det bara väller ut tårar just nu! Kan inte förklara varför, men ni känner nog igen er! Jag kommer ihåg Ninna! Min häst! Den snällaste av dom alla! Mina kompisar kommer jag ihåg... Josefin och Emma! Dom var jag mest med! Dom var så snälla!!!!!! Jag älskar er tjejer! Hoppas att vi ses någon dag igen! Det gör vi (hoppas jag)! Pus på er! love too everybody!

Sååå... nu slutade mina tårar att rinna! (pust)! Nu undrar jag en grej! Om ni svarar på en kommentar och berättar hur man gör så är jag hemskt tacksam!

fråga:  Hur får man blogg musik till bloggen? Eller hur får man youtube-klipp till bloggen???   
Om ni svarar det på en kommentar så är ni rena rama änglar!! Jag kommer då också tipsa om er blogg på min blogg!
Snälla svara! Puss och kram Anni<3


jag behöver glädje just nu!

buhuuuu...



den här är fin men gör mig ännu ledsnare!


alla är vi ledsna ibland!


det är nog mer synd om Paris Jackson än om mig:(


det fick mig att må bättre (en socker puss)!

Ha det bra och glöm ej att säga hur man får blogg musik till bloggen! puss och kram från:         "MIG" 


Sängen var borta eller?

Heeej alla blogg läsare! I helgen har jag varit hos min kompis land, vi hade jätte kul.
Vet ni att vi körde blindbock (min kompis, jag och min kompis syrra) då började jag att vara blindbocken. Jag såg absolut ingenting! Dom hade en säng i det rummet vi var i då trodde jag att sängen var precis framför mig men det var den inte men jag trodde det så jag skulle lägga mig raklång på sängen men där var ju ingen säng! Så jag ramlade raklång på golvet! Ajajajaj! Det gjorde ont kan man säga (hihi)!
Sen har vi badat i 12 grader! brrrrr... kallt men skönt var det! Så har vi haft picknick (stavning?) i skogen. Vi hade i alla fall super kul (tack för att jag fick hänga med dit!)

Idag har jag studiedag och sitter därför hemma och bloggar. Det är skönt! Fast vi hade rätt så mycket läxor (eng-glosor, kemi-läxa och så ska vi ha prov på europa)  Det är bara att plugga:( men så kan man ju blogga lite, eller hur? Nu har jag inge mer att skriva :( tyvär! Men ha det bra så hörs vi! Puss och kram på er!


säng=farlig när man leker blindbock!!!


kallt,kallt,kallt!!

Ha det bra så ses vi! puss till er alla!


Här kommer lite bilder på Thailand!

Tjoheejsan alla bloggläsare!! Vet ni att igår skulle jag och min kompis baka! Så vi sprang upp till affären och köpte lite saker b.la ägg! När vi sen kom hem så bestämde vi oss för att inte alls baka äppelkaka utan cookies (stavning?) så vi hade egentligen inte behövt tralla upp till affären (eller jo, men vi kommer till det sen)  så vi satte igång att baka! När vi sen är färdiga med baket och kakorna ska in i ugnen så märker vi att vi glömt och köpa bakplåtspapper. "Vi tittar på varandra trött". skulle vi behöva gå upp till affären igen?
- svaret är nej!! Vi går ned till min kompis istället och lånar bakplåtspapper. det är närmare till henne än till affären! Sen hade vi tur för det finns bara ett papper kvar hos henne men det räcker! Sen åker kakorna raka vägen ut i ugnen och vi väntar i cirka 10 minuter innan vi tar ut dem! Dom blir perfa!!! Vi tänkte låta henne få en del av kakorna för hon har ju varit med och bakat, men min glupska lillasyster äter upp mer än vad vi väntat (ups!!!) så jag får väl baka en sats till, till min kompis! Jaaa... så gick det med vårat bakande! Det var väl kul med såååå många missöden (jag har ej berättat alla men man får väl ha lite privat eller?)  Jaaa... sen tänker vi gå ut och sälja lotter men då ska hon hem och äta så det blir inge mer med det! Idag var jag i skolan och då så pluggade vi om europa som vi ska ha prov på (booooring med prov) Men i alla fall så är det slut på detta inlägg. Eller vi avslutar med lite bilder! Kram Anastasia!!<333


Bilden är lite suddig men det ska förreställa thailand där jag varit!


vårat hotell! love it!


Peace laguna resort  är ett måste!!



Jag älskar den här bilden (när den inte är suddig!)



Nu ser ni nog!



Dom här bakade vi!



mmmmmmhmm!



Man kan vinna fina priser!
b.la: data-spel, örhängen m.m!

Ha det bra kram Anni





www.mijetu.blogg.se & www.jemitu.blogg.se/jessica kolla in detta inlägg!!!!!!

Heeeeej!! I dag ska jag tipsa om en blogg som heter www.mijetu.blogg.se  det är en tjej som skriver om vad hon gillar: tex: katter (ur-gulliga bilder på små sötnosar) och andra kändisar!! Den är rolig och jag gillar hennes sätt att förklara saker! Jag tipsar till alla blogg läsare att ni ska gå in där och läsa och skriva (många) små söta kommentarer!!!!!!!!!!!! 


Så ska jag tipsa om en annan blogg också!!
Den heter www.jemitu.blogg.se/jessica  det är en rolig blogg där "tjejen" som äger bloggen skriver lite pinsamma historier där hon blir röd som en tomat i ansiktet (hihi den är rolig!) Hon skriver också om vad hon gillar!!
tex: manga!! ojojoj! Jag får nog be henne att lägga in ett inlägg om hur man ritar manga, för jag är mega dålig asså!!!! Sååå... gå in på hennes blogg och titta och skriv (många) kommentarer!!

Det var mina tips för tillfället!! Men det kommer nog fler!!!!! Nu vill jag berätta om min dag!!

Idag var jag i skolan och eftersom jag är friends (en person som ska vara extra uppmärksam så att alla har nån att vara med och ser till att ingen mobbar några andra!!) så skulle jag ta ett foto, så hamnar jag i skolkatalogen (stavning?) Vad har jag sen gjort?
- hmmm...

Jobbat! såklart!!! Men det var allt för idag!!!

ps: jag älskar er alla som skriver kommentarer!!!!!! pussar och kramar till er alla från mig!!!! 

RSS 2.0