Minst 3 kommentarer och du får säkert nya läsare, och bara efter minst tre kommentarer till min blogg! Viktigt... Läs!

hej,ni såg väl tipset i förra inlägget, jag tipsa om en blogg, om ni skriver minst tre kommentarer från och med nu så kommer jag göra ett tips på eran blogg på min sida!!! Gå nu in på kommentarer och skriv minst 3 stycken kommentarer, det kan vara på vilket inlägg som helst! Ju mer kommentarer ni skriver destu mer skriver jag skriver jag om eran blogg! Ganska fantasktiskt va?! Det gäller och passa på, så har ni ont om kommentarer så skriv in tre eller fler på min blogg så kan dom som läser min blogg hitta din och då får du säker flera kommentarer!! Ha det bra och jag ser fram emot dina kommentarer och att få skriva en resenscion (stavning?) om just din blogg och ge den kanske stjärnor (0-10 stjärnor tio är det bästa och noll det sämsta!) kram på er!!


Jag tipsar om rolig sida, berättar om att det kommer kompisar från sverige som kommer och hälsar på, och säger min näst bästa maträtt! jag ber er också nu om kommentarer från alla som läser denna blogg!! Fortsätt kommentera så kommenterar jag din blogg!!

hej alla! Idag kommer några kompisar från sverige och hälsa på. Det ska bli roligt, men det finns ingen i min ålder. Alla är yngre än mig. Men det är roligt ibland att vara med små söta barn! Dom är ju så söta! Jg tror att vi ska äta lax! Nami, men inte min favvo, kanske är det den näst bästa maträtt jag vet... Jag är i alla fall jätte sugen på lax idag!! Jag tipsar er om en rolig sida, panfu.se! Jätte rolig man träffar vänner och kan chatta och sånt! Jag är inne där ganska ofta! Vad gör ni nu när det är sommarlov? Jag gör bara roliga saker, du har säker läst det i tidigare inlägg! Men ha det bra så ses vi! Puss och kram från mig!!!

Tre rätta svar på min egen ögonfärgs fråga!!

Heeeej alla!! Vet ni att det var tre stycken som svarade på min fråga om min ögonfärg!! Alla hade rätt!! Grattis ni tre!!!!!

Jag fick två blogg adresser och dom måste ni kika in på och skriva en kommentar!! Här kommer adresserna:

www.jemitu.blogg.se/jessica
www.luddigatotte.blogg.se     och sen var det en till som gissade rätt men ej hade nån blogg, hon kallade sig malin!!! Grattis alla ni tre!!! Gå in och kika på bloggarna nu!! Men glöm ej att fortsätta läsa min blogg!!!   


Idag steg jag upp ganska tidigt men det var för jag hörde min lillasyster gråta!! Hon hade ramlat ned från sängen!! Ajajaj! Sedan har jag ej gjort nåt annat än att skkriva på min blogg! Idag vet jag ej vad vi ska göra(tyvärr) men jag hoppas det blir nåt skojj!! Ha det gött så ses vi!! Puss och kram!! 


Det kom inga bilder idag heller, det kanske kommer sedan först när jag kommit hem till Sverige igen, jag skriver ju på en annan dator men ialla fall, kram på er!!

Passar kaninen Ville, leker med kusinen som är ett år, saknar kaninen Tusse!! Tänker testa trix på Tusse, bara roliga grejor!!! Läs nu istället för att läsa övertexten!!! ;)

hej alla söta rara och coola!! vad har ni gjort? jag har längtat efter mina kusiner!! Dom stack till England och kommer om en vecka! Jag saknar dem och under tiden får jag passa deras kanin Ville!! Vi köpte våra kaniner ungefär sammtidigt! Hon är gudmor mot min Tusse!! Vi hoppas att kaninerna kan träffas nån gång!! Vad brukar ni vara inne på på datan? Jag brukar blogga och vara inne på panfu!! Jag saknar min kanin Tusse jätte mycket!! Saknar ni nån??

Idag har jag varit hos min mormor, ätit pizza, varit hos min kusin!! Han är jätte gullig!!! Han ska fylla ett år!! Jätte gullig!! Sen har jag passat kusinernas kanin Ville!! Ha det bra, vi ses!!! Love to everybody!!!

Det kom inga bilder nu men det kommer jag lovar!!! Bye bye!!!!!!!!!!!  

jo, vet ni... jag tänker lära Tusse lite trix!! Har fått lite tips av en ägare av en cirkus kanin!!!

Jag kommer med färska nya bilder åt er (lova att hjälpa mig med resan sötnosar<3)

Hallo! Och godmorgon!! Här sitter jag och skriver mitt på morgonen, min mamma ska och shoppa med sin mamma (min mormor) idag, och jag själv ska sova över hos kusinerna<3! Vad ska ni göra? jo, ni ska hjälpa mig att övertala mamma och pappa med en resa till något varmt land!! Jag har inte precis sett någon kommentar om det:( Sååå, vad ska jag göra? Läs förra inlägget så får ni som inte läst det reda på det! Igår var jag och badade med kusinerna och våra föräldrar! Det var 22 grader varmt! Det var faktiskt riktigt skönt!!! Jag badade ovanligt mycket och min syrra ovanligt lite, vi har bytt roller!! Om några veckor åker jag hem till Sverige igen!! Jag kommer sakna alla här i  Finland!! Men det är ganska långt dit än!! (som tur är) Jag håller nu mest på med att leta något bra flypris till typ Gran Canaria eller något  sådant, har ni några bra priser? Vilken sida brukar ha bra priser?

 JAG  VILL ÅKA TILL ETT SÅDANT STÄLLE SOM DOM HAR SÅDANA DJUR!!

 Fint ställe va!? Nej, nu slutar jag skriva ses snart! Puss och kram Anni<333333

Jag behöver hjälp med övertalning till föräldrarna! Hjälp mig nu!!!! Läs!!

Heeeej! Nu sitter jag här med kusinerna och försöker boka hotell till Rhodos (Grekland) Men föräldrarna är lite tjatiga och vill inte beställa nu:( kanske senare säger dom!! Har ni några bra tips på hur man övertalar föräldrar till att åka utomlands? Jag vet att dom egentligen vill till Rhodos men nu säger dom bara att vi inte kan bestämma nu!! Betyder deras uppträdande att vi ska till Rhodos eller betyder det kanske senare eller betyder det aldrig i livet det är för dyrt!? Vet nån så skriv!!! Tack till alla som skriver kommentarer!! Puss och kram Anastasia<333333   Ps skriv sååå mycket kommentarer som möjligt!!!! JAG BEHÖVER HJÄLP!!!!!

Läs, kommentera och njuuut...

Heeej allihopa! Nu sitter jag här med några bekanta och har precis ätit en god buffét! Jag har sovit över hos min mormor, jag somnade kl: 24.30 typ, jag låg och läste en suuuuuuuper bra bok! Sedan har jag varit till bibblan och lånat böcker, jag älskar att läsa! Jag är fortfarandei Finland men det är så suuuuper kul här!!! (jag hälsar till mina kusiner <3 ni vet vilka ni är!) Nej nu måste jag sluta skriva och jag avslutar med en liten fråga! 

veckans fråga:        Vad har jag för ögon färg?

1: Grön
2:Brun
3:grönblå
4:Blå
5:brungrön
                              Så vad tror ni att det är? Skriv en kommentar eller två!!! Puss och kram Anastasia<333333               






Hej allihopa, här kommer en hälsning från Finland!

Hejsan allihopa! Här kommer en hälsning i från Finland! Jag har sett att jag fått 3 nya läsare! (eller ni har i alla fall kommenterat ett inlägg var!) Jag blev jätte glad när jag öppnade sidan och såg att ni skrivit kommentarer! Fortsätt gärna med det! Det blev ett kort inlägg för jag är trött!

Lite av Paris Jacksons sorgliga avsked till hennes pappa.

Visst var det sorgligt det med Paris Jacksons avsked till pappan!  bild kommer nu!


Tack, tack,tack och tack en gång till!

Hejhej!Tack för alla super söta kommentarer jag får av er!!! Jag bara älskar er!! (puss på er) jag hoppas också verkligen att ni fortsätter att kommentera! Och till alla som känner till min blogg:ge gärna ut min blogg adress till alla andra som ni känner och inte vet att lovtusse finns!! sen vill jag också tacka min ``kära`` kusin Jessy: tack för alla roliga kommentarer och är det du som tipsade din kompis Fia? tack i så fall!! Ha det bra alla läsare och fortsätt kommentera! puss och kram!

Jag lämnar er inte själva över sommaren!!!

Hej alla sötisar!! Idag så sticker jag till Finland!! Men jag lovar; jag tänker inte lämna er själva över sommaren, nej, jag tänker ta med pappas dator och skriva på min blogg!!! Så ni behöver inte längta efter att sommaren ska ta slut (hihi) Nu så sitter jag här klockan 09.56 och skriver i min blogg! Jag tänkte att eftersom det var så länge sedan vi haade någon fråga här i lovetusse så tänkte jag klura ut någon lite senare. Vad gillar ni och göra egentligen? Jag gillar ganska mycket; tex rida, vara med hästar, kompisar, läsa, skriva, snacka, träffa nya personer m.m. Jag kan egentligen inte skriva så mycket nu eftersom jag nyss stigit upp! :( Så det får bli ett ganska kort inlägg! Men här kommer i alla fall:

Veckans fråga!!!         


Hur många ``b``  finns det i ordet   bagare bengtsson bagar många bullar några blir en aning brända men bullarna går att äta fast dom vart ganska mycket brända!                         

Det var frågan, kan ni svaret så skriver ni in på kommentarer!! Hejdå vi hörs i Finland!!!!!  


Heeeeeeej!!!

Förlåt att jag inte skrivit på typ hundra år men jag har haft en av dom bäste veckorna i hela mitt liv! Jag har varit på ridläger! Jag fick världens snällaste häst: Ninna som var en D-ponny och ganska gammal, 22 år (väldigt gammal i häst år)  Det är den snällaste häst jag träffat! Hon har aldrig bitit nån eller aldrig sparkat eller kastat av nån och så slickas hon!  Jag älskar henne! På lägret berättade vi spökhistorier! Alla skrek av rädsla! Sen har vi haft helt sjuuuukt roliga lekar och tävlingar! En tävling var att man skulle bolla 2 stycken med ett ägg! Det sprack som tur var inte i min hand!! Sen var en tävling att man skulle gå på en planka över poolen baklänges! Ingen rammlade i!  Sen var jag med i en tävling där man skulle gå på en hoppbom ( den stog på två plankor) och dom andra som inte gick där skulle kasta vatten ballonger på en! Det var jätte svårt men jag klarade mig och vann! Som ni ser har jag haft en super vecka! Jag vill tacka alla ledare för detta super läger och för att ni  varit snälla och lärt mig mycket!!!


Jag har också varit till Göteborg och lite andra ställen! Jag har tex fiskat krabbor vilket var jätte roligt! Sen har jag också gått på vattnet! Man var i som bubblor och sen rullade man i vattnet! Jätte roligt var det! Tack också mamma och pappa som varit såååå snälla och gjort så jag har haft det sååå roligt!  Nu måste jag gå, pus och kram!  

 
Ingen aning varför jag tog den här bilden...

RSS 2.0