Shopping(tack pappsen!) och ska sova med Sofie o Corre<3

Hejsan! Har ni saknat mig? (JAA! ska ni skrika nu!) saknar ni mina foton? (Skrik ett till ja!) Ååh, vad bra, för det kommer, det kommer, det kommer, dom är snaaart hääär! Haha;) flumflamfläng;)<3

Idag har jag shoppat lite,

Ett par vita converse med texten: "I <3 ..........." Hmmm... wondering who I love;)?

Och en pastellfärgad orange midjekjol!

Tack pappsen♥♥♥

Hihi annat jag shoppat förrut är en pastellfärgad rosa magtröja♥

Hihi:D

aja, idag har man annars chattat med Sofie om lägret jag ska på, på lördag! Och vi har bestämt att jag Sofie och Cornelia ska sova:D <3 kommer bli bäst!! hihi!!

Och så har jag ringt Ida♥ Kulitkulit!

Men vi hörs! Pusssar Anastasia♥♥♥

2 nya dräkter!!

Hejsan svejsan! Nu har jag otroligt tråkigt, och vet inte riktigt vad jag ska göra? Någon idé på bra hemsidor?`

I alla fall, vet ni!! Ska någon dag till en gymnastikshop och kolla på nya dräkter!! Behöver 2 nya:D någon som säljer? Längtarrr!!!!!!

Just nu så åskar det :( första gången på en månad<3, aja men det går väl över!!

I kväll ska jag till Jessy och Micki och ha FF (föräldrafritt!) ska bli sååå kul!!! Vi kommer att ha det bäst! :D Tyvärr så ska småttingen med oxå, så helt vild och galen får man inte vara;) <3 hihi
Aja!! Nu har jag skrivit ytterligare ett inlägg :) så ni har lite mer att läsa:D<3

Många pussar Anastasia<3

ps: Ni ser att bildinläggen ligger i botten, men kan inte göra något åt det nu, sry, men ni får bilderna sen:D <3

6 dagar kvar....

Hejsansvejsan alla glada:D

Idag är det ännu en solig dag här:)! Pappa väkte mig klockan 10, då låg jag kvar i sängen en stund innnan jag gick upp för att äta frukost. Det blev youghurt, och macka. USCH jag HATAR frukost! Det är sååå... inte gott!! Någon som håller med mig?;)

Nu så är jag hos min farmor, och jag har hjälpt henne lite med datorn;) Mamma och pappa har tvättat mattor:)!

Och vet ni? Om 6 dagar sticker jag på läger!! Det ska bli så kul, och då får jag äntligen träffa mina tjejjor igen:D<3!
och när jag kommit hem dröjer det 4 dagar innan jag sticker på ett till läger! Och då får jag träffa min älskling Matildius!!<33 Och Hanna:D<33 Ska bli så sjuuuukt kul! Sen dröjer det ytterligare en månad innan jag ska på det sista lägret, med världens bästa juniortrupp!:D<3 Hihi, bara kuliga saker jue!! Har ni gjort nått roligt under sommare dåe?

Just nu bloggar jag (som ni ser), och är inne på fejjan (som vanligt). Chattar med mina älsklingar<33

Aja, men nu ska jag kolla lite på andra saker, hare gött!!

Puss Anastasia<3

Har tränat mig vigare... :D

Hej! (igen) har lite tråkigt nu (?)!!

Men ååh vad jag saknar träningen!! Har tränat sjukt mkt här hemma nu, så jag tror att min rygg håller på att gå av:/ jag bara pressar och pressar hela tiden:D men det är så rooooligt!!

Haha nu vet ni det! <3

puss<3

Sooommaren in my <3 forever

Hejsansvejsan alla glada-underbara-brunisar-som-stekt-i-solen-den-senaste-veckan;)

Hehe. idag har jag varit och badat med Jessica, hennes mamma, min mamma + pappa, lillasyster och Nicklas:) Det var super kul och varmt! Har nog blivit ännu brunare! Hihi, älskar att bara ligga och steka i solen och när det blir för hett så tar man ett dopp i havet som är varmtvarmtvarmt:D! Asså OMG vad jag älskar sommaren<3!!

Men just nu hackar FB och jag blir gaaaaalen!! ÅÅÅH!

aja, som sagt så har jag idag varit och badat och igår var jag och såg på GREASE-teater<3  Med dem bästa<3 den var super! Ni måste see<3

Dom andra dagarna i veckan har jag väl bara tagit det lugnt och njutit av sommarens sköööööna värme!! Saknar absolut inte Vintern!!<3

Aja, men nu så kanske inte fejjan hackar mer(?)

Juste: måste bara tacka alla mina små älsklingar till vänner som skriver så söta saker till mig via chatten osv... puss på er<3

Hihi, lite snäll därva?

puss på er alla i alla fall<3

Anastasia<3

shoppat lite med bästavännerna<3

Hejsan alla snyggischar<3

Vet att min uppdatering ligger i botten just nu, men jag försöker♥

Idag så har jag vart hos mina kusiner Charlie och Jakob, lika små och söta som vanligt<3
Det var riktigt hett där:D <3 hehe har stekt lite kanske :D <3

Just nu är jag hoss min mormor medans mamma och pappa är hemma:)<3 hehe, jag är kanske inte så aktiv nu, men vi har spelat kort och pratat om universitet och grejer;)

Just nu är jag även inne på fb och chattar:)

Lite tråkigt inlägg, men hoppas att ni får en fortsatt skön kväll<3

pusspuss

Anastasia♥

Saknar mina Cheyer!

Hejsan!!

Idag så var jag och hälsade på Kajsa, Birger och Nina! Det var kul;) Dom små (Kajsa och Natalie) hade en show för oss;) haha söta!

Förrut så sov jag ju över hos Jessy och Micki! Det var super kul, medmycket skratt!! Tack så mycket snyggingar<3 Vi hade lite manikyr, med många olika färger på naglarna, så gjorde vi en teater (eller 2!!) haha!! Det var så kul i alla fall, och vi var ute till 00.30 och stojade;) haha hoppas att ni inte fått några klagomål:D haha, älskar er mina änglar!!<3

Nu så sitter ja hos min farmor och har precis ätit gott och fikat med glass:D mumsmums!! Haha!!

I morrn kommer världens sötaste små kussar hit! Nämligen Charlie och Jakob!! Längtarr!! Sen så tänker jag vara med dom bästa ( Jessy o Micki!) Hihi, vi ska hade kul som vanligt!!

Just nu saknar jag mina små änglar, mina tvillingar (Ida och Jossan) och min lekkompis (Sofie!)
Älskar er!! <3 <3 <3

Aja, snart ska jag kolla på lite bilder! Men vi hörs snart<3 Puss!!

Anastasia<3

Baddagar med dom bästa!

Hejsan alla söta solbrända läsare! Hur har ni haft det? Själv har man haft det bra och bara varit med bästa kusinerna och badat:)! Det har varit jätte skönt, och idag var vi till ett ställe där det var säkert 28 grader i vattnet!! Jag skämtar inte, det var helt överväldigande hett! Man var i huur länge som helst! Vi kom dit vid 12 tror jag, och åkte hem vid 17 ;) snacka om baddag! Och snart ska man till dem med Lillies och sova över :) det ska bli jätte roligt, som vanligt! Längtarr!!

Jag har även blivit ganska solbränd:D fått en riktigt snygg bränna faktiskt, men tyvärr så har man fått rand efter bikinin:/ aja, då syns det i alla fall hur brun jag är:D

Det känns så skönt att det äntligen är sommar! För jag har nog först nu fattat det! Det är varmt och skönt, man blir brun och fin, man kan bada och snorkla, och att bara vara!! Man har ju Lov oxå! Jag njuter verkligen av denna värme! Gör ni?

Jag har kommit på nu att jag fått tillbaka det ordentliga suget för nagellack! Mycket färg ska det vara! Bara den här veckan har jag köpt 2 nya i färgerna ljusblått(himmelskt fint!) och mörkorange (super färgglatt!)! Men jag har ännu 2 färger kvar som är "MÅSTE HA'N, nämligen ljusgrönt, och mörkmörklila (typ svart som speglars i lila) det lila gör det inte så emo-aktigt:)! Jag verkligen ääälskar nagellack, i alla möjliga färger!<3

Nu är min syrra superduper jobbig!! Ibland hatar man småsyskon som är så störande! Dom retas, skriker, ljuger! Hon måste (med betoning på måste!) ha datorn just när jag har den och skriver inlägg till er mina söta! Och som vanligt får hon föräldrarna på sin sida:/! Aja, jag bryr mig inte längre;)<3 Hehe, bara för att göra henne sur så skriver jag lite till;)! Tur att hon inte är så jätteduktig på att läsa än, så att hon inte ser detta!;)<3

Hmm... vad ska man skriva om nu då? Jag kan ju inte uppdatera lika ofta nu på sommaren då jag har annat att göra så jag får passa på då jag får lite tid över! Och som jag skrev i de tidigare inlägget så får ni ursäkta den dåliga uppdateringen!

Aja, men måste hinna kolla på lite annat nu!

Vi hörs!

Kram Anastasia:*

Sommaren är här på riktigt nu!♥


Japp, för er som inte märkt det än så är faktiskt sommar'n här på riktigt! Det firar vi med sommar bilder tagna av ingen mindre än mig!


Okej, det vart bara bilder på blommor, men jag har lite brådis nu så jag hann inte riktigt gå igenom alla bilder ;) och dessutom har ju blommor absolut med sommaren att göra!!

Det blev inte så många bilder, men hoppas att ni gillar dom få som blev utlagda! Och jag lovar att flera bilder kommer inom snart! Hinner bara inte nu:S

Kram Anastasia♥

Kommer bli dålig uppdatering...

Hejsansvejsan! Vad gör ni då? Jag sitter hemma och har det lite stressigt, varför? Undrar väl ni, men det kan jag inte riktigt avslöja än... Ni kommer nog att få reda på det om några dagar:)! Men bara så att ni vet så kommer min uppdatering inte vara på topp denna vecka, har så mycket att göra! Jag får ju inte avslöja för mycket, men men! Bara så att ni vet! Under tiden så får ni väll läsa äldre inlägg♥ Jag har nämligen fått lova mamma att inte säga något än... :S jobbigt att hålla det hemligt menmen!! Nu vet ni då, att uppdateringen inte kommer att liga på topp, men jag ska försöka klämma in ett och annat blogginlägg då och då :) så håll ut, inlägg kommer jag lovar! Några nytagna bilder lär det inte heller bli, så ni får stå ut med gamla!

Aja, men vi hörs! Nu måste jag gå, annars blir mamma arg :S ♥ Aja, älskar er! Puss!


Har haft det bäst!♥

Hejsan! :D <3

I en vecka har jag varit hoss bästa syssling Matilda! Och tränat med henne och Hanna Berglin<3 snacka om kul :D ♥♥

Men nu har man fått öroninflamation :(, gör super ont, men det ska vara över om några dagar...♥

Aja, men nu så har jag inge mer att skriva, älskar er alla ♥ pöss

RSS 2.0