till hanna

Hejhej igen ;).

Vart dom 4 rg-föreningarna i skåne ligger? Ingen aning faktiskt, men googla på det så får du nog svar :)


många kramar Anastasia<33

Alla rätt! ♥

Heejsan!

Idag har jag varit i skolan, det var kul för vi hade syslöjd :D! Vi  håller på med något sammarbete med träslöjd. Så på TRÄ så gjorde vi tavelramar och nu på SY så gör vi själva bilden, get it?! Aja och så fick jag provsvaren på ett prov om kungar och grejer.... ALLA RÄTT!! Blev så himmla glad när jag fick se det!! :D jippii!

Annars har vi ej gjort så mkt :), snart så har jag ridning så det ska bli kul :D! Hoppas att vi hoppar! (I den här gruppen, som är svårare än den förra, så hoppar vi mkt mer, så hoppas att vi gör det idag!)

Aja, på torsdag blire träning=me lovelovelove!!! :D


Aja, vi syns (kanske?)

lots of love

A

Svar på kommentar till Hanna

Hej, jag har tränat i RG sedan 2007, men började först i en tävlingsgrupp lite senare. Alltså har jag tränat i 4 år nu, tror jag :)

Hälsningar Anastasia :)

Crazy meeee<333

Heeejsansveeejsan!

Jag börjar väl med att säga: Gott nytt år, som det är meningen att man ska säga nu;), men eftersom jag inte är som alla andra ändrar jag det till: Galet nytt år! Hihi, ja precis... GALET! Vem gillar inte det? Detta år har jag döpt till: Vild och galen 2011! Eftersom det är det vad det ska bli! Got it?!

Mitt jullov har varit suuuper! Jag har haft mina bästisar/kusiner här på besök och vi har haft askul! Vi har gjort massor med teatrar! Hahah:D! Sen så har jag tränat heeela veckan! Jag har blivit super mycket vigare i ryggen! (konstigt nog...?) :D aja, det är i alla fall suuper bra!:D Och så har jag blivit junior! (Och för er som ej fattar, så har jag gått till en svårare nivå i RG)!

Mmm, orkar inte skriva mer, så lööööv ya!!!


gAlet värre!

RSS 2.0